ΑΡΗΣ

Άρης: Ξεμπέρδεψε με το ban, έξαλλοι με Πορτίγια

Ο Άρης ξεμπέρδεψε με την περίπτωση του Κριστιάν Πορτίγια. Την τελευταία που διατηρούσε το ban.

Άρης: Ξεμπέρδεψαν με το ban, έξαλλοι με Πορτίγια
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Άρης ξεμπέρδεψε με την περίπτωση του Κριστιάν Πορτίγια. Την τελευταία που διατηρούσε το ban.

Η λύση δεν δόθηκε εύκολα, αφού ο Άρης και ο Θόδωρος Καρυπίδης υποχρεώθηκαν όχι μόνο να πληρώσουν 300.000 ευρώ μετρητά και 50.000 ευρώ σε ένα μήνα, αλλά ο Πορτίγια ζήτησε από τον Καρυπίδη να του πληρώσει και την εφορία!

Ο ποδοσφαιριστής ήταν ανένδοτος μέχρι την τελευταία στιγμή, δεν δεχόταν κανένα διακανονισμό, ούτε φυσικά να κάνει… ψαλίδι.

Η στάση του τρέλανε τον Καρυπίδη, αλλά δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να ικανοποιήσει όσα ζητούσε ο Πορτίγια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρης: Σκληρά παζάρια με Πορτίγια – Αποφασισμένος να το τελειώσει ο Καρυπίδης!

«Για… ένα μπάνιο στα αποδυτήρια του Ρυσίου θα πάρει 350000, αυτοί πουλάνε αρειανηλικι…», ήταν η πιο χαρακτηριστική ατάκα από τους ανθρώπους του Άρη.

Κάπως έτσι, η ιστορία του ban μπαίνει στο… χρονοντούλαπο, αλλά με το αζημίωτο, αφού κόστισε στο αφεντικό του Άρη κάτι παραπάνω από 1.000.000 ευρώ!

Άμεσα θα ενημερωθεί η FIFA για την εξέλιξη και όλα επιστρέφουν στην κανονικότητα. Εξάλλου μέσα στην εβδομάδα η ΠΑΕ Άρης περιμένει τις εξελίξεις στο θέμα του Ντουρμισάι, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως και εκει θα έχει θετική εξέλιξη.

Έτσι ο Άρης από τις 3 Αυγούστου, όταν κι ανοίγει επίσημα η αυλαία των μεταγραφών θα είναι σε θέση να κινηθεί ελεύθερα και να ανακοινώσει τους παίκτες με τους οποίους έχει έρθει σε συμφωνία.

Exit mobile version