ΑΡΗΣ

Έτσι εξήγησε ο Μάντζιος το «κλατάρισμα» του Άρη μετά το 60′ – Πότε επιστρέφει ο Μανού Γκαρσία

Στην έλλειψη φρεσκάδας απέδωσε ο Άκης Μάντζιος την κακή απόδοση που είχε ο Άρης στο Β' ημίχρονο με την Κηφισιά.

Στην έλλειψη φρεσκάδας απέδωσε ο Άκης Μάντζιος την κακή απόδοση που είχε ο Άρης στο Β' ημίχρονο με την Κηφισιά που στοίχισε το 1-1.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Άρης υποχρεώθηκε σε οδυνηρή ισοπαλία 1-1 με την Κηφισιά στην έδρα του και ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις που έκανε στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες, αλλά και στην απουσία φρεσκάδας από τους παίκτες του.

Στο Β΄ ημίχρονο παρόλο που δεν ήμασταν καλοί και φάνηκε η έλλειψη φρεσκάδας, χάσαμε εμείς τις δύο μεγάλες ευκαιρίες για να κλειδώσουμε το ματς. Δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης και μετά ήταν αργά. Κάναμε μια φάση με τον Κάρλσον. Αποτέλεσμα αρνητικό για εμάς », είπε μεταξύ άλλων ο Μάντζιος ενώ παραδέχθηκε ότι το συγκεκριμένο αποτέλεσμα επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία της ομάδας του. σημείωσε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.

«Φυσικά και επηρεάζει. Θέλαμε να κερδίσουμε. Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν είναι καλό αποτέλεσμα για εμάς», πρόσθεσε, ενώ για το πότε αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Μανού Γκαρσία, είπε οτι ίσως επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα.

«Περιμένω να δω πότε θα έρθει. Ίσως και την επόμενη εβδομάδα. Ίσως χρειαστεί περισσότερο χρόνο”, ήταν τα λόγια του.

Τί είπε ο Γιάννης Αναστασίου για την αντίδραση της Κηφισιάς

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αναστασίου είπε για το πολύ καλό δεύτερο μέρος της Κηφισιάς: «Στο δεύτερο μέρος ηρεμήσαμε, φτιάξαμε φάσεις και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε νωρίτερα. Θεωρώ πως ήταν δίκαιο αποτέλεσμα το 1-1. Κάθε βαθμός είναι σημαντικός, ειδικά σε μια τέτοια έδρα. Δείξαμε ότι το πιστεύουμε σε μια δύσκολη έδρα»

Exit mobile version