ΑΡΗΣ

Καρυπίδης σε παίκτες: «Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος φέτος»

Η ομιλία που έκανε ο Θόδωρος Καρυπίδης στους παίκτες του Άρη στο Βέρμιο το βράδυ της Τετάρτης (19/8).

Καρυπίδης σε παίκτες: «Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος φέτος»
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Την πρώτη του επαφή με την ομάδα του Άρη είχε το βράδυ της Τετάρτης (19/8) ο Θόδωρος Καρυπίδης. 

Μετά την συμφωνία με τον Μπρούνο Γκάμα για υπογραφή νέου συμβολαίου διετούς διάρκειας, ο κ. Καρυπίδης ανέβηκε στο Βέρμιο και μίλησε με Ένινγκ και του ποδοσφαιριστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρης: Έρχεται άμεσα ο Λόπεθ!

Ο ισχυρός άνδρα του Άρη αρχικά καλωσόρισε τα νέα αποκτήματα, λέγοντας: «Σας φέραμε στον Άρη γιατί σας πιστεύουμε , είστε οι καλύτεροι και πιστεύουμε ότι θα κάνετε τον Άρη ακόμη καλύτερο τη νέα χρονιά. Με το καλό να τελειώσει η περιπέτεια της πανδημίας και θα δείτε το συναίσθημα που θα νιώσετε όταν παίξουμε στο γεμάτο Βικελιδης . Δεν υπάρχει πουθενά άλλου αυτό που θα ζήσετε στο γήπεδο όταν γυρίσει ο κόσμος , θα πάθετε πλάκα με το πάθος και την αγάπη του κόσμου».

Στη συνέχεια, παρουσία και του Άγγελου Χαριστέα μίλησε γενικότερα σε όλη την ομάδα θέτοντας τους στόχους του Άρη για φέτος: Να είμαστε γέροι , μας περιμένει μια απαιτητική χρονια σε Ελλάδα και Ευρώπη , να ετοιμαστούμε καλά για τα ματς του Europa League γιατί ο μεγάλος μας στόχος φέτος είναι να μπούμε στους ομίλους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουμε υψηλούς στόχους και στην Ελλάδα. Έχουμε πολύ καλή ομάδα έχουμε ποιότητα θα έρθουν κάποια παιδιά ακόμη τις επόμενες μέρες και θα έχουμε τέτοιο ρόστερ που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη», κατέληξε ο Καρυπίδης, ο οποίος σήμερα (20/8) το πρωί παρακολούθησε την προπόνηση του Άρη (φωτογραφία παρακάτω).

Exit mobile version