ΑΡΗΣ

Κάτσε: Ξέρει και από καλό καφέ!

Ο Εργκις Κάτσε άρχισε να επεκτείνει τις δραστηριότητες του και εκτός ποδοσφαίρου τον τελευταίο καιρό. Ο Αλβανός μέσος, ο οποίος εντάχθηκε φέτος στον Άρη, ερχόμενος από τη ΑΕΛ, όπου αγωνιζόταν ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, δοκιμάζει την τύχη του και στην εστίαση. Πιο συγκεκριμένα ο Κάτσε παρά την κρίση που υπάρχει ακόμα πιο πολύ τελευταία,...

Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Εργκις Κάτσε άρχισε να επεκτείνει τις δραστηριότητες του και εκτός ποδοσφαίρου τον τελευταίο καιρό. Ο Αλβανός μέσος, ο οποίος εντάχθηκε φέτος στον Άρη, ερχόμενος από τη ΑΕΛ, όπου αγωνιζόταν ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, δοκιμάζει την τύχη του και στην εστίαση.

Πιο συγκεκριμένα ο Κάτσε παρά την κρίση που υπάρχει ακόμα πιο πολύ τελευταία, με τον κορονοϊό στην ελληνική επικράτεια, άνοιξε κατάστημα γνωστής αλυσίδας καφέ, κοντά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρης-ΑΕΚ: Η έδρα του ντέρμπι πάει για Λαμία!

Το επισκέπτεται μάλιστα αρκετά συχνά. Έτσι ο μέσος του Άρη επιλέγει τον… δρόμο πολλών συναδέλφων του. Δηλαδή να επενδύουν μέρος των χρημάτων που κερδίζουν από το ποδόσφαιρο σε επιχειρήσεις και πιο συγκεκριμένα στην εστίαση. Αυτό άλλωστε φαντάζει και λογικό αφού με την επιστροφή του από την ΑΕΛ στην Θεσσαλονίκη και τους «Κιτρινόμαυρους», μπορεί να επενδύει αρκετό χρόνο και σε άλλες ασχολίες.

Exit mobile version