ΑΡΗΣ

«Πανηγύρισε» την ανανέωση με τον Άρη ο Κουέστα (pics)

Οι αναρτήσεις που έκανε ο Instagram ο Χουλιάν Κουέστα με τις οποίες πανηγύρισε την ανανέωση της συνεργασίας του με την ΠΑΕ Άρης.

Άρης: Θετικά νέα όσον αφορά το «μέτωπο» των τραυματιών είχαμε από την προπόνηση της Παρασκευής (6/8), συγκεκριμένα για τον Κώστα Μήτρογλου. 
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Χουλιάν Κουέστα ανανέωσε τη συνεργασία του με την ΠΑΕ Άρης κι έτσι για τα δύο επόμενα χρόνια θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία του «Θεού του πολέμου».

Μάλιστα ο Κουέστα έγινε ο πρώτος παίκτης του Άρη που «εγκαινιάζει» την επιστροφή των «κιτρινόμαυρων» στη δυνατότητα μεταγραφών και ανανεώσεων μετά την άρση του μπαν της FIFA.

Άρης και Ισπανός τερματοφύλακας μετά από αρκετούς μήνες διαπραγματεύσεων βρήκαν τη «χρυσή τομή» και έτσι θα πορευτούν μαζί.

Επιπλέον ο Κουέστα είναι ένας πολύ καλός χαρακτήρας που θα συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία των αποδυτηρίων, κάτι στο οποίο ο Μίχαελ Ένινγκ, αλλά και ο Άγγελος Χαριστέας δίνουν μεγάλη βάση.

Ο 29χρονος «κίπερ» χάρηκε ιδιαίτερα την εξέλιξη αυτή στην καριέρα του, κάτι που φάνηκε και από τις κοινοποιήσεις που έκανε από διάφορες αναρτήσεις που αναφέροντας στην ανανέωση της συνεργασία του με τον Αρη.

Δείτε παρακάτω

Exit mobile version