ΑΡΗΣ

Ρόουζ: «Καμιά φορά είναι δύσκολο να παίζεις με παίκτη περισσότερο»

Ο Άρης δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Λίντσεϊ Ρόουζ να εξηγεί τι πήγε λάθος για τους «κιτρινόμαυρους». Ο Ρόουζ είπε πως ο Άρης έδωσε δικαίωμα στον Ολυμπιακό να σκοράρει, κάτι που οι ερυθρόλευκοι εκμεταλλεύτηκαν όντως καταφέρνοντας να πετύχουν ένα γκολ. Επίσης ο Γάλλος αμυντικός εξήγησε ότι δεν είναι πάντα...

Ο Άρης δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Λίντσεϊ Ρόουζ να εξηγεί τι πήγε λάθος για τους «κιτρινόμαυρους».
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Άρης δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Λίντσεϊ Ρόουζ να εξηγεί τι πήγε λάθος για τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Ρόουζ είπε πως ο Άρης έδωσε δικαίωμα στον Ολυμπιακό να σκοράρει, κάτι που οι ερυθρόλευκοι εκμεταλλεύτηκαν όντως καταφέρνοντας να πετύχουν ένα γκολ.

Επίσης ο Γάλλος αμυντικός εξήγησε ότι δεν είναι πάντα θετικό για ομάδα να αγωνίζεται με παίκτη περισσότερο, καθώς η ομάδα του «ειδικεύεται» στο να παίζει στην κόντρα.

«Είμαστε στενοχωρημένοι, παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα, που έχει παίκτες τους οποίους αν τους δώσεις 1-2 μέτρα θα κάνουν φάση. Αυτό πληρώσαμε σήμερα. Παίξαμε αρκετά καλά, η κόκκινη κάρτα μας βοήθησε μεν, αλλά είναι δύσκολο καμιά φορά να παίζεις με παίκτη περισσότερο. Έκαναν δύο φάσεις, έβαλαν ένα γκολ. Είμαστε στενοχωρημένοι, γιατί παίξαμε καλά…», είπε ο Λίντσεϊ Ρόουζ στην κάμερα της Nova.

Exit mobile version