ΑΡΗΣ

Σάκιτς: «Δεν έχω κανένα άγχος, θα τα καταφέρουμε απέναντι στους διώκτες μας»

Ο Άρης γνώρισε οδυνηρή ισοπαλία  με τον Παναιτωλικό, όμως ο Σάκιτς, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε αισιόδοξος παρά την απώλεια.

Σάκιτς: «Δεν έχω κανένα άγχος, θα τα καταφέρουμε απέναντι στους διώκτες μας»
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Άρης γνώρισε οδυνηρή ισοπαλία  με τον Παναιτωλικό, όμως ο Εμάνουελ Σάκιτς, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε αισιόδοξος παρά την απώλεια βαθμών.

Για το ότι αγωνίστηκε στα χαφ ο Σάκιτς είπε: «Ηξερα ότι θα ερχόταν αυτή η στιγμή, γιατί ο Άρης είχε αρκετές απουσίες στα χαφ. Εγώ είμαι έτοιμος, όπου με χρειαστεί να μπω και να βοηθήσω».

Για την ισοπαλία: «Έπαιξαν κάποιον ρόλο οι απουσίες. Εχουμε όμως ένα ποιοτικό ρόστερ και πολλές επιλογές. Οι καιρικές συνθήκες είναι ίδιες και για τις δύο ομάδες, δεν αποτελεί δικαιολογία. Αμύνθηκε καλά ο Παναιτωλικός, παίζει για την επιβίωσή του και κάθε βαθμός είναι σημαντικός για αυτές τις ομάδες. Είχαμε ευκαιρίες, κάποιες φορές σου λείπει και η τύχη που χρειάζεται. Παλέψαμε πολύ και ήμασταν άτυχοι που δεν μπήκε η μπάλα στα δίχτυα.

Για τους διώκτες στην βαθμολογία: «Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε καλά τους αντιπάλους μας. Δεν έχω κανένα άγχος πως δεν θα τα καταφέρουμε απέναντί τους, όπως το κάναμε και στα προηγούμενα ματς», κατέληξε ο Σάκιτς.

Exit mobile version