ΑΡΗΣ

Ξέσπασε ο Μάνος: «Επιτέλους πέτυχα αυτό που ήθελα και βοήθησα τον Άρη» (vid)

Μετά το τέλος του ματς με την ΑΕΛ και τη νίκη με 3-0, ο Μάνος ήταν ο πιο χαρούμενος ποδοσφαιριστής του Άρη έχοντας σκοράρει δύο φορές.

Ξέσπασε ο Μάνος: «Επιτέλους πέτυχα αυτό που ήθελα και βοήθησα τον Άρη»
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Δημήτρης Μάνος ήταν ο κορυφαίος στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Άρη επί της ΑΕΛ με 3-0, σκοράροντας τα δύο από αυτά τέρματα.

Μετά το τέλος του ματς ο Μάνος ήταν ο πιο χαρούμενος ποδοσφαιριστής των «κίτρινων» καθώς κατάφερε να βρει δίχτυα μετά από καιρό, έχοντας δεχθεί αρκετή κριτική στο διάστημα αυτό.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας επιθετικός υπογράμμισε ότι ο Θεός του έφερε διπλά αυτό που είχε ζητήσει!

Αρχικά ο Μάνος δήλωσε στη κάμερα της Nova: «Πέτυχα δύο γκολ, βοήθησα την ομάδα! Επιτέλους πέτυχα αυτό που ήθελα. Είχα πει ότι δεν το κυνηγούσα, αλλά ήθελα να έρθει. Μου το έφερε διπλό ο Θεός! Εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα, να δίνω το 100% για να κερδίζει η ομάδα».

Ρωτήθηκε για το διάστημα που δεν σκόραρε και απάντησε: «Είχα ένα τραυματισμό στο ματς με το Βόλο, είχα μείνει λίγο πίσω, δεν μπορούσα να βρω δίχτυα, αλλά τουλάχιστον έδινα πάντα το 100% για την ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. (Το γκολ) αν είναι να έρθει, θα έρθει. Εννοείται ότι ο επιθετικός θέλει το γκολ για τη ψυχολογία, ευελπιστώ να έχω και συνέχεια».

Για το ότι ο Άρης σκόραρε τρία γκολ σήμερα είπε: «Δεν πετυχαίναμε τόσο εύκολο γκολ παρότι κάναμε ευκαιρίες. Πετύχαμε τρία εύκολα γκολ, πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε, έχουμε δύσκολο αγώνα”.

Για την επιστροφή στην κορυφή σχολίασε: «Κορυφή… εννοείται! Θέλουμε να είμαστε στην κορυφή, είναι πρόκληση αν είσαι εκεί», κατέληξε ο Μάνος.

Exit mobile version