ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Ντιναμό Κιέβου με πολύ… ΠΑΟΚ!

Με τους Ουκρανούς αν περάσει την Αραράτ ο Άρης. Του μπαμπά Λουτέσκου και του Σίντκλεϊ που δεν έχει κάνει... σεφτέ απέναντι στους «κιτρινόμαυρους»!

Άρης: Nτιναμό Κιέβου η επόμενη αντίπαλος. Ο πατήρ Λουτσέσκου και ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Σίντκλεϊ στο δρόμο των «κιτρινόμαυρων»!
Άρης: Nτιναμό Κιέβου η επόμενη αντίπαλος. Ο πατήρ Λουτσέσκου και ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Σίντκλεϊ στο δρόμο των «κιτρινόμαυρων»!
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Άρης: Nτιναμό Κιέβου η επόμενη αντίπαλος. Ο μπαμπάς Λουτσέσκου και ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Σίντκλεϊ στο δρόμο των «κιτρινόμαυρων»!

Άρης: Προφανώς και (μόνο) το όνομα προκαλεί ένα δέος, αλλά στην Ουκρανία τίποτα δεν είναι όπως παλιά. Ούτε το ποδόσφαιρο. Λογικό, όταν ο πόλεμος αφήνει (ακόμα) τα σημάδια του!

Τεράστιο κλαμπ, αλλά πλέον δεν είναι η ομάδα φόβητρο. Ίσως η Μίντιλαντ ή Λέγκια Βαρσοβίας να ήταν πιο δύσκολοι αντίπαλοι. Ακόμα και η Χαποέλ Μπερ Σεβά, αφού παραδοσιακά όταν προκύπτει ομάδα από το Ισραήλ, σκούρα τα πράγματα. Οχι μόνο για τον Άρη, αλλά για όλες τις ελληνικές ομάδες!

Η Ντινάμο που τερμάτισε 4η πέρσι και θα παίξει και τα δύο παιχνίδια με τον Άρη τον Αύγουστο, εκτός έδρας, στηρίζεται πλέον σε Ουκρανούς ποδοσφαιριστές.

Πρώτο όνομα στην «μαρκίζα» ο 33χρονος Αντρέι Γιαρμολένκο, με τριψήφιο αριθμό συμμετοχών στην Εθνική Ουκρανίας και θητεία σε Ντόρτμουντ και Γουέστ Χαμ!

Mεταξύ των λιγοστών ξένων που έχει στο ρόστερ της, ο βραζιλιάνος Σίντκλεϊ. Ο 30χρονος αριστερός μπακ τη σεζόν 2021-22, είχε παραχωρηθεί δανεικός απο τους Ουκρανούς στον ΠΑΟΚ, καταγράφοντας 31 συμμετοχές με ένα γκολ και δύο ασίστ. Πάντως τον Άρη δεν κατάφερε να τον κερδίσει! Σε τέσσερα παιχνίδια, ένα 0-0 στο «Βικελίδης» στην κανονική διάρκεια και τρεις ήττες με 0-1, δύο στη Τούμπα και μια στο Χαριλάου!

Προπονητής της ομάδας ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, πατέρας του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν!

Είχε… κέφια η κληρωτίδα πάντως!

Exit mobile version