Αστέρας Τρίπολης: Το μεσημέρι της Πέμπτης (8/4) ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μίλαν Ράσταβατς για την επόμενη διετία.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (8/4) η αρκαδική ομάδα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μίλαν Ράσταβατς για την επόμενη διετία.

Αστέρας Τρίπολης: Το μεσημέρι της Πέμπτης (8/4) ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μίλαν Ράσταβατς για την επόμενη διετία.

Προς επιβεβαίωση του Sportime, ο Αστέρας Τρίπολης ενημέρωσε για τη σύναψη νέας συμφωνίας με τον Μίλαν Ράσταβατς.

«Κατά μία πηγή, μάλιστα, Αστέρας Τρίπολης και Μίλαν Ράσταβατς προφορικά τα έχουν ήδη βρει. Προφανώς και μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, τα πάντα μπορούν να αλλάξουν. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως η επιτυχημένη συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί», ανέφερε το Sportime στις 22 Μαρτίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Μίλαν Ράσταβατς για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είχε επιτευχθεί το προηγούμενο διάστημα και πλέον επικυρώθηκε με την υπογραφή των συμβολαίων».

Ο Μίλαν Ράσταβατς δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συνέχιση αυτής της πολύ θετικής συνεργασίας με τον Αστέρα Τρίπολης.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες και τους ανθρώπους της διοίκησης της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους.

Πιστεύω ότι σε αυτό το διάστημα έχουμε φτάσει στο επίπεδο που επιθυμούσαμε και ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο.

Μέχρι στιγμής η πορεία της ομάδας είναι πετυχημένη και πραγματικά πιστεύω ότι θα εξακολουθήσουμε να βελτιωνόμαστε, να προοδεύουμε και να έχουμε επιτυχίες και στο μέλλον.

Ελπίζω ότι από τη νέα σεζόν οι συνθήκες θα το επιτρέψουν και θα μπορούμε να έχουμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να τους κάνουμε χαρούμενους».

Ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Μποροβήλος, από την πλευρά του, είπε: «Με χαρά ανακοινώνουμε σήμερα την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον προπονητή Μίλαν Ράσταβατς.

Η συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή με τον οποίο ο Αστέρας Τρίπολης επέστρεψε στις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος αγωνιζόμενος στα play offs της Super League, μάς γεμίζει με αισιοδοξία για τη συνέχεια της πορείας μας.

Ευχόμαστε στον προπονητή μας καλή επιτυχία και εμείς δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε με κάθε τρόπο να στηρίζουμε το έργο του».