ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: «Χάθηκε» ο Ρεπ

Σε επαφές με αρκετούς ποδοσφαιριστές βρίσκεται ο Ατρόμητος. Ο Νταμίρ Κάναντι ασχολείται με τα μεταγραφικά, αρκετό καιρό πριν αναλάβει και επίσημα τους Περιστεριώτες. Ο Αυστριακός τεχνικός, σύμφωνα με πληροφορίες του sportime είχε πολύ ψηλά στη λίστα του τον Ράικο Ρεπ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόλος – Ατρόμητος 1-2: Φιλική νίκη (vid) Ο Σλοβένος επιτελικός μέσος προοριζόταν ως...

Ατρόμητος: «Χάθηκε» ο Ρεπ
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Σε επαφές με αρκετούς ποδοσφαιριστές βρίσκεται ο Ατρόμητος. Ο Νταμίρ Κάναντι ασχολείται με τα μεταγραφικά, αρκετό καιρό πριν αναλάβει και επίσημα τους Περιστεριώτες.

Ο Αυστριακός τεχνικός, σύμφωνα με πληροφορίες του sportime είχε πολύ ψηλά στη λίστα του τον Ράικο Ρεπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόλος – Ατρόμητος 1-2: Φιλική νίκη (vid)

Ο Σλοβένος επιτελικός μέσος προοριζόταν ως αντί – Ανδρούτσος, οι κυανόλευκοι μάλιστα του είχαν καταθέσει επίσημη πρόταση για να τον φέρουν στο Περιστέρι, αλλά τελικά προτίμησε να μείνει στην Χαρτμπεργκ, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του για άλλα τρία χρόνια, μέχρι το 2023.

Ο Σλοβένος τα δύο χρόνια παρουσίας του στο Αυστριακό κλαμπ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές και γεμάτες σεζόν με 63 συμμετοχές, 16 τέρματα και 17 ασίστ. Εξαιρετική περίπτωση που την… πάλεψαν οι κυανόλευκοι, αλλά τελικά δεν τους…έκατσε και αναγκαστικά πάνε γι’ άλλα!

Exit mobile version