ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: «Θέλει και τον δίδυμο αδερφό του Ντάνι Καστεγιάνο»

Δημοσίευμα της Marca αποκαλύπτει οτι ο Ατρόμητος ενδιαφέρεται για την απόκτηση του αδερφού του Ντάνι Καστεγιάνο, Χάβι. Αμυντικό μέσο ψάχνει ο Ατρόμητος με το Sportime να αποκαλύπτει το ενδιαφέρον για τον Θεοχάρη Τσιγγάρα. Στην Ισπανία γράφουν για τον Χάβι Καστεγιάνο. Συγκεκριμένα η «Marca», αναφέρει ότι οι Περιστεριώτες έχουν ενδιαφερθεί για τον δίδυμο αδερφό του Ντάνι...

Δημοσίευμα της Marca αποκαλύπτει οτι ο Ατρόμητος ενδιαφέρεται για την απόκτηση του αδερφού του Ντάνι Καστεγιάνο, Χάβι.
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Δημοσίευμα της Marca αποκαλύπτει οτι ο Ατρόμητος ενδιαφέρεται για την απόκτηση του αδερφού του Ντάνι Καστεγιάνο, Χάβι.

Αμυντικό μέσο ψάχνει ο Ατρόμητος με το Sportime να αποκαλύπτει το ενδιαφέρον για τον Θεοχάρη Τσιγγάρα.

Στην Ισπανία γράφουν για τον Χάβι Καστεγιάνο. Συγκεκριμένα η «Marca», αναφέρει ότι οι Περιστεριώτες έχουν ενδιαφερθεί για τον δίδυμο αδερφό του Ντάνι Καστεγιάνο, ο οποίος έχει ήδη μετακομίσει στο Περιστέρι.

Ο 33χρονος Ισπανός μετρά πάνω από 250 συμμετοχές με την Λας Πάλμας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ρεάλ Ουνιόν, Λεονέσα, Μαγιόρκα Β και Αλμπαθέτε.

 

Χωρίς Χαρίση, Γκαλβάο

Την αποστολή για το σημερινό (19.30) φιλικό με τη Λαμία ανακοίνωσε ο Άνχελ Λόπεθ. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Χαρίσης και Γκαλβάο. Η αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Περιστέρι, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 3.

Αναλυτικά η αποστολή: Πίριτς, Μανδάς, Δήμος, Βασιλαντωνόπουλος, Νταβιώτης, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Αθανασίου, Οικονομίδης, Νάτσος, Καρτάλης, Σάλομον, Μπεντινέλι, Μουνίθ, Πισάνο, Κλωναρίδης,, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Κωτσόπουλος, Τζαβίδας.

 

Διαβάστε επίσης

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Δούρειος Ίππος η Pfizer για την υποχρεωτικότητα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα!

Ολυμπιακός: «Δέκα εκατομμύρια συν τα μπόνους απαιτεί η Νάπολι για τον Μανωλά»

Viral: Η γιαγιά που έκλεψε την παράσταση στο Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας

Exit mobile version