ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπακασέτας: Πρώτο θέμα το Sportime στην Τουρκία για την αποκάλυψη για Φιορεντίνα!

Ο Τάσος Μπακασέτας ενδιαφέρει πολύ έντονα τη Φιορεντίνα και η αποκάλυψη του Sportime έγινε πρώτη είδηση στην Τουρκία.

Από το Sportime μάθατε ότι ο Τάσος Μπακασέτας βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της Φιορεντίνα και ότι είναι πολύ κοντά στην υπογραφή του.
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Από το Sportime μάθατε ότι ο Τάσος Μπακασέτας βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της Φιορεντίνα και ότι είναι πολύ κοντά στην υπογραφή του.

Έτσι η είδηση πήρε μεγάλες διαστάσεις και… ταξίδεψε μέχρι την Τουρκία, με το Sportime να είναι πλέον πρώτο θέμα στα τουρκικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα «ww.yenicaggazetesi.com.tr».

Αναφέρεται λοιπόν, ότι η ιταλική ομάδα έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Έλληνα επιθετικό και αρχηγό στην Εθνική Ελλάδας και πλέον θα… χτυπήσει την πόρτα της Τραμπζονσπόρ.

Σύμφωνα με όσα τονίζουν, η διοίκηση της τουρκικής ομάδας θέλει να κρατήσει τον παίκτη, ωστόσο αν έρθει πρόταση που αγγίζει τα 12 εκατομμύρια ευρώ, τότε ο Τάσος Μπακασέτας θα αποχωρήσει.

Αξίζει φυσικά να σημειωθεί ότι μιλάμε για ένα από τους βασικούς λόγους που η ομάδα της Τουρκίας στέφθηκε πρωταθλήτρια μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Ο 28χρονος πρώην μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, τελείωσε τη σεζόν έχοντας 43 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με 9 τέρματα και 8 τελικές πάσες.

Εκτός αυτού έχει γίνει και πολύ αγαπητός στον κόσμο της ομάδας, που σίγουρα θα ήθελε η διοίκηση να τον κρατήσει για ακόμα περισσότερο, κάτι που όπως φαίνεται είναι αρκετά δύσκολο.

https://youtu.be/YUQTKr2kWvw

Exit mobile version