ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: Πρόβλημα με την επιστροφή του Μέσι – Η La Liga βάζει «εμπόδια»

Αρκετά μεγάλος προβληματισμός υπάρχει στην πλευρά της Μπαρτσελόνα με την περίπτωση του Λιονέλ Μέσι.

Μπαρτσελόνα: Πρόβλημα με την επιστροφή του Μέσι – Η La Liga βάζει «εμπόδια»
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα φαίνεται ότι είναι ο Λιονέλ Μέσι, ωστόσο υπάρχουν αρκετά προβλήματα για να γίνει αυτή.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή για να ξεκαθαρίσουμε ότι ο παίκτης έχει αποφασίσει ότι θέλει να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν και να συνεχίσει σίγουρα τα επόμενα δύο χρόνια στην Ευρώπη.

Έτσι έχει ήδη κάνει συζητήσεις με τον Τσάβι, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει ότι τον θέλει στην ομάδα και του έχει παρουσιάσει το πλάνο πού έχει.

Σύμφωνα όμως με το δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, τα πράγματα δεν πηγαίνουν ιδανικά προκειμένου ο Αργεντινός, να επιστρέψει στην ομάδα που αγαπήθηκε όσο κανένας.

Συγκεκριμένα σε ποστάρισμά σου τονίζει ότι ακόμα η La Liga δεν έχει δώσει το πράσινο φως προκειμένου να φορέσει ο Λιονέλ Μέσι τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα τονίζεται ότι ο πρόεδρος της λίγκας θεωρεί ότι η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη λόγω των οικονομικών προβλημάτων που έχει η ομάδα.

Αυτό αφορά και τις προσθήκες που θέλει να κάνει η Μπαρτσελόνα, που μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να ενεργοποιήσει τους Ινιγκό Μαρτίνες και Γκάβι γιατί δεν έχουν δηλωθεί στο πρωτάθλημα.

Μένει να δούμε αν θα βρεθεί η «χρυσή» τομή και οι οπαδοί των Μπλαουγκράνα απολαύσουν ξανά τον Μέσι στον Καμπ Νου.

Exit mobile version