CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: «Αστεράτο» θέαμα – Όλα τα γκολ της βραδιάς σε video

Γκολ, συγκινήσεις, ανατροπές και πολλά στιγμιότυπα απαράμιλλου κάλλους επιφύλασσε η τρίτη αγωνιστική ημέρα στο Champions League

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπέδειξε τον κορυφαίο Πορτογάλο της Premier League, μέσω ανάρτησης, αναφέροντας πως αυτός είναι ο Μπερνάρντο Σίλβα.
Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Βραδιά Champions League χωρίς θέαμα γίνεται; Δεν γίνεται! Η τρίτη αγωνιστική ημέρα ολοκληρώθηκε και μοίρασε πολλαπλές συγκινήσεις στα γήπεδα της Ευρώπης.

Η αρχή ήταν… φειδωλή, καθώς στο «Κάμπ Νόου» η Μπαρτσελόνα επικράτησε δύσκολα της Ντιναμό Κιέβου. Πολύ καλύτερα στο Σάλτσμπουργκ με την ομώνυμη ομάδα να θριαμβέυει με 3-1 της Βόλφσμπουργκ.

Ωστόσο, το κυρίως πιάτο της βραδιάς σερβιρίστηκε στα ματς των 22:00. Η ανατροπή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεχωρίζει, ενώ και το ξεμπούκωμα της Μπάγερν Μονάχου δεν πάει πίσω.

Την ίδια ώρα η Βιγιαρεάλ διέλυε τη Γιουνγκ Μπόις με 1-4 και έβαζε πλώρη για τη δεύτερη θέση. Καλή εμφάνιση από την Τσέλσι, παρά τους τραυματίες Λουκάκου και Βέρνερ που αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο κόντρα στη Μάλμε, ενώ η Γιουβέντους μετρημένα και… νοικοκυρεμένα πήρε σημαντική νίκη μέσα στη Ρωσία επί της Ζενίτ.

Είστε έτοιμοι να δείτε γκολ και θέαμα; Ένα scroll down θα σας βάλει στον αστεράτο κόσμο των γκολ και των συγκινήσεων! Καλή απόλαυση!

Champions League: Δείτε και τα 24 γκολ της βραδιάς

Πέμπτος όμιλος

Μπαρτσελόνα – Ντιναμό Κιέβου 1-0

 

Μπενφίκα – Μπάγερν Μονάχου 0-4

 

Έκτος όμιλος

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Αταλάντα 3-2

 

Γιουνγκ Μπόις – Βιγιαρεάλ 1-4

 

Έβδομος όμιλος

Σάλτσμπουργκ Βόλφσμπουργκ 3-1

 

Λιλ – Σεβίλλη 0-0

 

Όγδοος όμιλος

Τσέλσι – Μάλμε 4-0

 

Ζενίτ – Γιουβέντους 0-1

Exit mobile version