CHAMPIONS LEAGUE

Ενγκολό Καντέ: Η σπουδαία εμφάνισή του στον τελικό του Champions League σε ένα βίντεο

Η Τσέλσι είναι η κάτοχος του Champions League για τη σεζόν 2020-21, με τον Ενγκολό Καντέ να είναι καταλυτικός στην επιτυχία αυτή των «μπλε». O Γάλλος μέσος Ενγκολό Καντέ έκανε εξαιρετική δουλειά στο 1-0 της Τσέλσι επί της Μάντσεστερ Σίτι στον Τελικό του Champions League το βράδυ του Σαββάτου στο Πόρτο. Ήταν… παντού στο γήπεδο...

Η Τσέλσι είναι η κάτοχος του Champions League για τη σεζόν 2020-21, με τον Ενγκολό Καντέ να είναι καταλυτικός στην επιτυχία αυτή των «μπλε».
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Τσέλσι είναι η κάτοχος του Champions League για τη σεζόν 2020-21, με τον Ενγκολό Καντέ να είναι καταλυτικός στην επιτυχία αυτή των «μπλε».

O Γάλλος μέσος Ενγκολό Καντέ έκανε εξαιρετική δουλειά στο 1-0 της Τσέλσι επί της Μάντσεστερ Σίτι στον Τελικό του Champions League το βράδυ του Σαββάτου στο Πόρτο.

Ήταν… παντού στο γήπεδο για την ομάδα του, με τον Τούχελ να βλέπει έναν παίκτη να «καταπίνει» τις αποστάσεις και να είναι καταλυτικός ειδικά στη μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδας του.

Ο Ενγκολό Καντέ ήταν από τους πιο σημαντικούς λόγους που η Τσέλσι κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν απέναντι σε μια ομάδα που σκοράρει κατά… βούληση όπως η Σίτ.

Όσο γνωρίζουν τον 30χρονο Γάλλο κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που δεν απασχολεί ποτέ για οτιδήποτε εξωαγωνιστικό καθότι ιδιαιτέρως ήπιων τόνων.

Αντιθέτως μέσα στο γήπεδο «μεταμορφώνεται» σε… σκυλί του πολέμου και όποιος τον έχει απέναντί του δυσκολεύεται πολύ.

Δείτε παρακάτω βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα της εμφάνισής του στον τελικό του Champions League.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ελληνοτουρκικά: Το προκλητικό τουίτ του Τσαβούσογλου για τουρκική μειονότητα στη Θράκη

ΑΕΚ: Η τακτική προσέγγιση του Μιλόγεβιτς που θέλει να φέρει στην Ένωση

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η συγκλονιστική μαρτυρία του αστυνομικού που πήρε αγκαλιά το μωρό (vid)

Exit mobile version