CHAMPIONS LEAGUE

Πέταξε τη Ρόμα εκτός στην παράταση η Πόρτο

Οι «δράκοι» νίκησαν με 3-1 (2-1 κ. δ.) τους Ιταλούς και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Champions League

Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το έφερε τούμπα και συνεχίζει! Στα προημιτελικά του Champions League βρίσκεται η Πόρτο, η οποία πέταξε εκτός τη Ρόμα το βράδυ της Τετάρτης (6/3). Το πρώτο ματς στην πρωτεύουσα της Ιταλίας είχε λήξει 2-1 και τόσο ήρθε και τώρα στο 90λεπτο.

Ο Τικίνιο στο 26′ από γύρισμα του Μαρεγκά ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ. Ωστόσο, έντεκα λεπτά μετά ο Ντε Ρόσι με πέναλτι ισοφάρισε και έκοψε τη φόρα των γηπεδούχων.

Το κλειδί για εκείνους, όμως, ήταν ότι με την έναρξη του δευτέρου μέρους σκόραραν. Μόλις στο 52′ ο Μαρεγκά έκανε το 2-1 και τα πάντα ήρθαν στα ίσα. Το ματς ήταν ανοιχτό, αλλά άλλο γκολ δεν μπήκε με αποτέλεσμα να κριθούν όλα στην παράταση.

Εκεί η Πόρτο πατούσε καλύτερα. Οι παίκτες της κυκλοφορούσαν την μπάλα με τη Ρόμα να επιχειρεί να χτυπήσει στην κόντρα και κυρίως με τον Τζέκο. Ο Βόσνιος είχε φάσεις για την ισοφάριση, αλλά τις ξόδεψε και τελικά αυτό κόστισε στην ομάδα του. Με τη βοήθεια του VAR ο Τσακίρ καταλόγισε πέναλτι στο 115′ και ο Άλεξ Τέλες ήταν εκείνος που σκόραρε στο 117′ διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

ΠΟΡΤΟ (Σέρτζιο Κονσεϊσάο): Κασίγιας, Έντερ Μιλιτάο (103′ Μάξι Περέιρα), Φελίπε, Πέπε, Τέλες, Κορόνα (69′ Μπραχιμί), Ερέρα, Ντανίλο Περέιρα, Οτάβιο (94′ Ερνάνι), Σοάρες (78′ Φερνάντο), Μαρεγκά.

ΡΟΜΑ (Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Όλσεν, Μαρκάνο (76′ Κριστάντε), Μανωλάς, Ζεζούς, Κάρσντορπ (55′ Φλορέντσι), Ενζονζί, Ντε Ρόσι (45’+4′ λ. τρ. Πελεγκρίνι, 96′ Σικ), Περότι, Κολάροβ, Τζανιόλο, Περότι, Τζέκο.

Exit mobile version