CHAMPIONS LEAGUE

UEFA – Επίσημο: Στις έδρες των ομάδων οι ρεβάνς των «16» του Champions League (vids)

Στις έδρες των ομάδων θα διεξαχθούν και επίσημα οι ρεβάνς των «16» του Champions League που εκκρεμούν, όπως ανακοίνωσε η UEFA. Παρά την αρχική πρόθεση να γίνουν τα παιχνίδια που απομένουν σε γήπεδα της Πορτογαλίας, η UEFA πήρε την απόφαση να γίνουν κανονικά οι ρεβάνς των «16» του Champions League που εκκρεμούν στις έδρες των...

Champions League
Συντάκτης: Μάριος Σταμπουλής Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Στις έδρες των ομάδων θα διεξαχθούν και επίσημα οι ρεβάνς των «16» του Champions League που εκκρεμούν, όπως ανακοίνωσε η UEFA.

Παρά την αρχική πρόθεση να γίνουν τα παιχνίδια που απομένουν σε γήπεδα της Πορτογαλίας, η UEFA πήρε την απόφαση να γίνουν κανονικά οι ρεβάνς των «16» του Champions League που εκκρεμούν στις έδρες των ομάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παράταση επίσημα στις μεταγραφές – Έδωσε ημερομηνίες η UEFA (pic)

Μάλιστα, αυτές θα γίνουν, όπως αναμενόταν, χωρίς κόσμο και τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα. Μάλιστα, όπως σημείωσε η UEFA, θα παρακολουθεί την κατάσταση και δεν αποκλείεται να βγάλει νέες αποφάσεις.

Έτσι, η Μπαρτσελόνα θα υποδεχτεί τη Νάπολι, με το σκορ του πρώτου αγώνα να είναι 1-1, η Μπάγερν Μονάχου την Τσέλσι έχοντας το υπέρ τους 3-0, η Γιουβέντους τη Λυών με το πρώτο ματς να έρχεται 1-0 και η Μάντσεστερ Σίτι πρέπει να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-1 κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Exit mobile version