ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: ΚΕΔ και παρατηρητής δικαιώνουν τον Παπαπέτρου για το ακυρωθέν γκολ του Ελ Κααμπί!

Ο Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε έντονα για το γκολ του Ελ Καμπί που δεν μέτρησε, αλλά όλοι οι υπόλοιποι συμφωνούν για το οφσάιντ!

Διαιτησία: Σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Ελ Καμπί, σύμφωνα με την ΚΕΔ, αλλά και τον παρατηρητή διαιτησίας, επιβεβαιώνοντας Παπαπέτρου, Γκορτσίλα και Sportime!
Διαιτησία: Σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Ελ Καμπί, σύμφωνα με την ΚΕΔ, αλλά και τον παρατηρητή διαιτησίας, επιβεβαιώνοντας Παπαπέτρου, Γκορτσίλα και Sportime!
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαιτησία: Σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Ελ Κααμπί, σύμφωνα με την ΚΕΔ, αλλά και τον παρατηρητή διαιτησίας, επιβεβαιώνοντας Παπαπέτρου και Γκορτσίλα!

Λάθη έγιναν στο Βόλος – Ολυμπιακός, αλλά διορθώθηκαν όλα. Αυτό που δεν θα διορθωθεί ποτέ αν δεν παρθούν άμεσα μέτρα είναι η άρρωστη κατάσταση που βιώνει η διαιτησία. Ο Παπαπέτρου σφύριξε όσα είδε και όσα έχασε, τα είδε ο VAR Γκορτσίλας.

Ο Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε έντονα στην διακοπή για το γκολ του Ελ Κααμπί που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Το Sportime αναλύοντας τη φάση έγραψε οτι σωστά ο Γκορτσίλας φώναξε τον Παπαπέτρου αφού πρόκειται για επηρεασμό και επίσης σωστά ο Παπαπέτρου δεν το μέτρησε. Ο Ελ Κααμπί δεν αφήνει τον Κίτσο να μαρκάρει τον Μασούρα. Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος και αναφέρει τα εξής:

«Ένας παίκτης ευρισκόμενος σε θέση οφσάιντ τη στιγμή που η μπάλα παίζεται ή αγγίζεται από έναν συμπαίκτη του τιμωρείται όταν αυτός αρχίζει να εμπλέκεται ενεργά στο παιχνίδι με το να:

• επηρεάσει έναν αντίπαλο με το να:

εμποδίσει τον αντίπαλο να παίξει ή να είναι ικανός να παίξει την μπάλα, παρεμποδίζοντας ξεκάθαρα το οπτικό πεδίο του αντιπάλου ή μαρκάρει έναν αντίπαλο για την μπάλα.

κάνει μια προφανή ενέργεια η οποία επιδρά ξεκάθαρα στην ικανότητα του
αντιπάλου να παίξει την μπάλα.

Διαιτησία: Η ΚΕΔ και ο παρατηρητής το θέλουν οφσάιντ!

Μόνο ο Ολυμπιακός διαφωνεί για την συγκεκριμένη φάση από τις εμπλεκόμενες πλευρές της χθεσινής αναμέτρησης. Ο παρατηρητής διαιτησίας Θανάσης Μπριάκος, πρώην διεθνής διαιτητής και πρώην αρχιδιαιτητής, συμφώνησε με την απόφαση Παπαπέτρου να ακυρωθεί το γκολ. Εφόσον οι γραμμές έχουν μπει σωστά, ορθώς ο διεθνής ρέφερι ακύρωσε το γκολ του Ελ Κααμπί.

Την ίδια ακριβώς άποψη έχουν και όλα τα μέλη της ΚΕΔ, τόσο ο Φρόιντφελντ, όσο και ο var manager Καπέλα, που είπε στον Γκορτσίλα οτι σωστά φώναξε τον Παπαπέτρου καθώς υπάρχει ξεκάθαρος επηρεασμός του Ελ Κααμπί.

Η φάση του Ελ Κααμπί

Exit mobile version