ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Ο Μπαλτάκος πάει κόντρα σε όλους και ταυτίζεται (μόνο) με την ΑΕΚ – Η επόμενη κίνηση της Super League και η οικονομική «ασφυξία»!

Η στάση της Super League στο θέμα Κλάτενμπεργκ εκθέτει τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ!

Διαιτησία: Τελικά, ποιος πρέπει να αποφασίσει για τον αρχιδιαιτητή; Η ΕΠΟ, ο Μπαλτάκος, η Λίγκα, οι πολλοί, ή η μειοψηφία;
Διαιτησία: Τελικά, ποιος πρέπει να αποφασίσει για τον αρχιδιαιτητή; Η ΕΠΟ, ο Μπαλτάκος, η Λίγκα, οι πολλοί, ή η μειοψηφία;
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαιτησία: Τελικά, ποιος πρέπει να αποφασίσει για τον αρχιδιαιτητή; Η ΕΠΟ, ο Μπαλτάκος, η Λίγκα, οι πολλοί, ή η μειοψηφία;

Πριν ακόμα εκλεγεί ο Τάκης Μπαλτάκος είχε δείξει τις προθέσεις του όσον αφορά στην παραμονή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Η συμφωνία του Άγγλου με την Αίγυπτο προέκυψε αργότερα.

Από τις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος της Ελληνικής  Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, έδειξε επίσης την πρόθεση να πάρει «πίσω» την διαιτησία, ενώ είχε… αμυντική στάση και στο θέμα της επαγγελματικής διαιτησίας!

To Sportime αφού αποκάλυψε ότι η Super League  θα μπει δυνατά στο «παιχνίδι» για τον Κλάτενμπεργκ, έθεσε τα εξής ερωτήματα:

Τι θα γίνει στην περίπτωση που το θέμα Κλάτενμπεργκ τεθεί προς ψήφιση και η πλειοψηφία ταχθεί υπέρ της παραμονής του Άγγλου;

Αν η πλειοψηφία των ΠΑΕ της Super League ζητήσουν να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Κλάτενμπεργκ, τι θα κάνει η ΕΠΟ;

Aν «μιλήσει» η πλειοψηφία με την οποία ίσως να ταυτίζονται και οι FIFA/UEFA, τότε τι θα κάνει η ΕΠΟ;

Θα πάει κόντρα στους πολλούς;

Τέσσερα ερωτήματα που μετά τις σημερινές (4/7) εξελίξεις που επιβεβαίωσαν στο ακέραιο το Sportime,  είναι πιο επίκαιρα από ποτέ!

11 από τις 14 ομάδες τάχθηκαν υπέρ της παραμονής Κλάτενμπεργκ!

11 από τις 14 ομάδες ζητούν την ανανέωση του συμβολαίου του Άγγλου!

FIFA και UEFA δεν έχουν στείλει καμία λίστα με υποψήφιους αντικαταστάτες του και οι πληροφορίες λένε ότι είναι θετικές στην παραμονή του!

Η στάση του προέδρου της ΕΠΟ, ο οποίος αρνείται να συναντηθεί με τον Κλάτενμπεργκ, ταυτίζεται μόνο με την ΑΕΚ ή οποία ήταν και η μοναδική ΠΑΕ που δεν θέλει να παραμείνει!

Ο Μπαλτάκος εμμένει σε αρνητική εισήγηση στο θέμα Κλάτενμπεργκ. Πλέον όμως μετά τα όσα συνέβησαν την Δευτέρα, πάει κόντρα σε όλους και ταυτίζεται μόνο με την ΑΕΚ!

Να μην αποφασίσει η Λίγκα για τον αρχιδιαιτητή, οk. Αλλά και το να αποφασίσει ένας και κόντρα σε (σχεδόν) όλους, δεν το λες δημοκρατικό!

Μια κόντρα που αν συνεχιστεί, μόνο η ΕΠΟ θα βγει χαμένη. Η Λίγκα έχει αποφασίσει και τα επόμενα βήματα. Ανεξάρτητη και χωρίς οικονομικά αλισβερίσια με την Ομοσπονδία. Έτσι κι αλλιώς και τα χρήματα που έχει πληρώσει για τις διαιτησίες, δεν έχουν φτάσει στους διαιτητές!

Και ποιος θα βγει τελικά χαμένος;

 

 

Exit mobile version