ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Σε παιχνίδι του Ολυμπιακού είχε γίνει πάλι on field review για offside – Και πάλι με Πορτογάλο! (vid)

Κι όμως έχει ξαναγίνει! Σε ποιο ματς των «ερυθρολεύκων» έχει γίνει ανασκόπηση φάσης για offside. Πάλι Πορτογάλος ο διαιτητής!

Διαιτησία: Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται οn field review για offside σε αναμέτρηση του Ολυμπιακού! Και τότε Πορτογάλος ο διαιτητής.
Διαιτησία: Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται οn field review για offside σε αναμέτρηση του Ολυμπιακού! Και τότε Πορτογάλος ο διαιτητής.
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Διαιτησία: Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται οn field review σε αναμέτρηση του Ολυμπιακού για offside!

Διαιτησία: Οι «ερυθρόλεκοι» απόρησαν για το on field review στο γκολ του Βρουσάι στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Γκολ το οποιο ακυρώθηκε για offside στον Ελ Αραμπί.

Δεν είναι η πρώτη φορά που διαιτητής πάει στο μόνιτορ για να δει offside σε παιχνίδι του Ολυμπιακού. Και την πρώτη φορά, διαιτητής ήταν και πάλι Πορτογάλος!

Ακριβώς πριν δύο χρόνια… παρά μια μέρα! Στο Βόλος – Ολυμπιακός (2-1) την 1/3/2021! Το ματς κρίθηκε στο 83′ με γκολ του Εμβιλά. Το οποίο αρχικά είχε ακυρωθεί για οffside στον Χασάν, ο οποίος σύμφωνα με τον βοηθό επηρέαζε το οπτικό πεδίο του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Ο Πορτογάλος Βερίσιμο μετά από υπόδειξη του συμπατριώτη του Εστέβες που ήταν VAR, πήγε στο μόνιτορ, είδε τη φάση και άλλαξε την αρχική απόφαση, κατακυρώνοντας το γκολ υπέρ του Ολυμπιακού, με το οποίο οι Πειραιώτες έφτασαν στη νίκη.

Μάλιστα ο τότε αρχιδιαιτητής, Μαρκ Κλάτενμπεργκ είχε προβάλει τη συγκεκριμένη φάση σε σεμινάριο, αναφέροντας οτι η εν λόγω φάση θα έφτανε μέχρι την UEFA για ανάλυση.

Exit mobile version