Δυνατό τεστ στο Περιστέρι

Παναθηναϊκός και Ατρόμητος κοντράρονται στο Περιστέρι, σε μία φιλική συνάντηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Συντάκτης: Χρήστος Δημόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Την ευκαιρία να δοκιμάσει την ομάδα του σ’ ένα δυνατό φιλικό τεστ, θα έχει σήμερα (8/9) ο Γιώργος Δώνης.

Παναθηναϊκός και Ατρόμητος κοντράρονται στο Περιστέρι (19:00, χωρίς τηλεοπτική μετάδοση), σ’ ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Με τα έσοδα της συνάντησης, να διατίθενται υπέρ των πληγέντων της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.

Ο Δώνης πήρε μαζί του 20 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Πούγγουρα, Παντελάκη, Θεοχάρη, Μαυρομμάτη, Ινσούα, Γιόχανσον, Τζανδάρη, Χατζηθεοδωρίδη, Κάτσε, Αποστολάκη, Χατζηγιοβάνη, Καμπετσή, Κουντουριώτη, Σιφναίο, Σέχου, Μακέντα, Μαυρουδή και Ηλιάδη (σ.σ. οι δύο τελευταίοι προέρχονται από την Κ-19).

Η παρουσία του Φεντερίκο Μακέντα στην αποστολή, είναι αυτή που ξεχωρίζει. Ο Ιταλός επιθετικός δεν βρίσκεται στο 100%, όμως φαίνεται ότι είναι σε θέση να πάρει χρόνο συμμετοχής. Κι η λογική λέει, ότι θα ο Δώνης θα τον ρίξει στο γήπεδο για περίπου 15-20 λεπτά.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα δώσει επίσης την ευκαιρία σε αρκετά νέα παιδιά, που δεν έχουν παίξει πολύ έως ώρα. Είτε επειδή δε λογίζονται, προκαταβολικά, ως βασικές λύσεις (όπως π.χ. ο Χατζηθεοδωρίδης), είτε επειδή ήρθαν στην ομάδα προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου (βλ. Καμπετσής).

Με Μακέντα η αποστολή για Ατρόμητο

Στα «σπλάχνα» του Παναθηναϊκού η μελλοντική Εθνική

Exit mobile version