Απορρίφθηκε το αίτημα του Παναθηναϊκού για αναβολή, έντονο το κλίμα καθ' όλη τη διάρκεια της εκδίκασης.

Εκδικάστηκε κανονικά, όπως άλλωστε αναμενόταν, η προσφυγή του Γενς Βέμερ στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Με την καταγγελία του αυτή, ο Γερμανός ζητούσε την άμεση ενεργοποίηση του -3 για τον Παναθηναϊκό, λόγω του ότι ο σύλλογος δεν είχε πληρώσει τα χρήματα που όφειλε.

Πριν την έναρξη της διαδικασίας, ο νομικός εκπρόσωπος του «τριφυλλιού», Άλκης Παπαντωνίου, κατέθεσε αίτημα αναβολής. Παραθέτοντας το επιχείρημα ότι σε ανάλογες περιπτώσεις ή σε αντίστοιχες της FIFA, η διαδικασία τραβάει από 3-4 μήνες, έως 6-8 μήνες. Το εν λόγω αίτημα, ωστόσο, έπεσε στο κενό κι απορρίφθηκε.

Από την άλλη ο δικηγόρος του Γερμανού, Πάρης Αλτμάζογλου, επανέλαβε ότι ο πελάτης του δεν έχει λάβει ούτε ευρώ από τα τέλη Ιουλίου, ενώ πρόσθεσε ότι οι δύο προτάσεις που του έγιναν από τον Παναθηναϊκό, ήταν οι εξής: Η πρώτη αφορούσε καταβολή 200 χιλ. ευρώ με παράλληλο χάρισμα της υπόλοιπης οφειλής και η δεύτερη, έκανε λόγο για πληρωμή 50 χιλ. ευρώ και τα υπόλοιπα να δοθούν δόσεις. Να σημειωθεί, ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδίκασης επικρατούσε κλίμα έντασης, με τους δύο δικηγόρους να λογοφέρουν σε πολύ έντονο ύφος.

Τώρα, αυτό από απομένει να γίνει γνωστό, είναι το πότε θα ανακοινωθεί η απόφαση του Διαιτητικού. Αν αυτό συμβεί μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, τότε το «τριφύλλι» θα έχει μπροστά του 3 εργάσιμες μέρες από το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος (σ.σ. χρονικά τοποθετείται μετά τη διακοπή του Πάσχα και είναι απέναντι στον Ατρόμητο), προκειμένου να δώσει τα χέρια με τον Γερμανό δεξιό μπακ. Αντίθετα, αν η απόφαση του δικαστηρίου βγει πριν το ματς με την Ένωση, τότε ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πληρώσει τον Βέμερ ως τις 4 Απριλίου!