Στη Ρόμα δεν περιμένουν τις εξελίξεις και ο Μόντσι έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για να αντικαταστήσει τον Μανωλά, σε περίπτωση που έρθει πρόταση από τη Γιουβέντους!

Η Ρόμα έχει εντοπίσει τον ποδοσφαιριστή που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Κώστα Μανωλά, αφού πληθαίνουν οι φήμες ότι ο Έλληνας αμυντικός είναι στο στόχαστρο της Γιουβέντους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Corriere dello Sport», η ρήτρα των 36 εκατ. ευρώ δεν θεωρείται απαγορευτική για μία ομάδα σαν η Γιουβέντους και οι «μπιανκονέρι» σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποκτήσουν τον 27χρονο Έλληνα κεντρικό αμυντικό.

Την ίδια στιγμή όμως η Ρόμα δεν κάθεται με… σταυρωμένα χέρια και είναι έτοιμη να καλύψει το κενό του Μανωλά, με τον Ντανιέλε Ρουγκάνι της Γιουβέντους να καλείται να διαγράψει την αντίθετη διαδρομή!

Αναλυτικά στο δημοσίευμα αναφέρεται: «Η Ρόμα θα πρέπει να είναι σε ετοιμότητα όσον αφορά στην περίπτωση του Κώστα Μανωλά. Ο Έλληνας αμυντικός έχει ρήτρα 36.000.000 ευρώ και παρότι εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει στους «τζιαλορόσι», είναι ανοιχτός στις προκλήσεις της αγοράς και μεταξύ των ομάδων που έχουν κάνει έρευνα για αυτόν είναι η Γιουβέντους.

Οι «μπιακονέρι» δεν θα κρατήσουν τον Μπενατιά και ενώ ο Μπαρτσάλι είναι σε προχωρημένη ποδοσφαιρική ηλικία. Έτσι έχουν ανάγκη από έναν ακόμη αμυντικό και ο Μανωλάς μοιάζει να έχει το ιδανικό προφίλ, καθώς είναι ένας ποιοτικός παίκτης σε ηλικία μόλις 27 ετών.

Η Ρόμα εξετάζει το ενδεχόμενο να αναπροσαρμόσει το συμβόλαιο του Μανωλά (το οποίο το υπέγραψε έναν χρόνο πριν) για να εξαφανίσει τη ρήτρα, όμως θα πρέπει να φροντίσει το θέμα με τις ετήσιες αποδοχές του.

Για αυτό το λόγο ο Μόντσι εξετάζει άλλους παίκτες και την Τετάρτη είχε ραντεβού στην Τριγκόρια με τον μάνατζερ του Ντανιέλε Ρουγκάνι, τον πρώην παίκτη της Έμπολι που δυσκολεύεται να βρει χώρο στην αρχική ενδεκάδα της Γιουβέντους. Μάλιστα ο παίκτης σκέφτεται την περίπτωση της μεταγραφής του τον Ιανουάριο».

Ολοκληρώνοντας, το δημοσίευμα αναφέρει ότι το περασμένο καλοκαίρι, η Τσέλσι είχε καταθέσει πρόταση ύψους 50 εκατ. ευρώ για τον Ρουγκάνι, την οποία απέρριψε η Γιουβέντους.