ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τάσος Μπακασέτας: «Φρένο» στην μεταγραφή του από την Τραμπζονσπόρ! – Αλλαγή δεδομένων

Ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας δήλωσε οτι δεν σκοπεύει να παραχωρήσει τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, Τάσο Μπακασέτας

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Τραμπζονσπόρ, Ερτουγκρούλ Ντογκάν, ο Τάσος Μπακασέτας δεν παραχωρείται σε άλλη ομάδα με μεταγραφή.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Τραμπζονσπόρ δεν περνάει και τις καλύτερες στιγμές της οικονομικά και αρκετά από τα «αστέρα» της με τα οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα πρόπερσι ακούγεται οτι τους βγάζει στο «σφυρί». Μεταξύ αυτών ο Τάσος Μπακασέτας και ο Μανώλης Σιώπης.

Αρκετές φορές το όνομα του Μπακασέτα παίζει σε διάφορα σενάρια για ομάδες του εξωτερικού ή της Ελλάδας, όμως σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου του προέδρου των Τούρκων, ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν παραχωρείται.

Συγκεκριμένα ο Ερτουγκρούλ Ντογκάν, πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ, υποστήριξε οτι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια πρόταση για τον Μπακασέτα, αλλά και να υπήρχε, η ομάδα του θα έλεγε «όχι», γιατί πολύ απλά «… ο Τάσος Μπακασέτας δεν πωλείται».

«Δεν υπάρχει κάποιος σύλλογος που να ενδιαφέρεται για τον Μπακασέτα. Δεν θα τον πουλούσα ούτως ή άλλως, οπότε δεν θα έπρεπε να το συζητάμε», φέρεται να είπε για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή ο οποίος ήταν ίσως ο κομβικότερος πάιτης τη σεζόν 2021 -22, όταν η Τράμπζον έκανε την έκπληξη στην Τουρκία και κατέκτησε το πρωτάθλημα κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.

Τέλος να αναφέρουμε ότι το συμβόλαιο που έχει ο Τάσος Μπακασέτας με την Τραμπζονσπόρ λήγει το καλοκαίρι του 2024, δηλαδή στο τέλος της σεζόν που διανύουμε.

Exit mobile version