ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τι θα κάνει ο Βασίλης Μπάρκας; Αλλάζουν τα δεδομένα!

Ο Βασίλης Μπάρκας συνεχίζει να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Τι θα κάνει ο Βασίλης Μπάρκας; Αλλάζουν τα δεδομένα!

Μετά από ένα αποτυχημένο πέρασμα από τη Σέλτικ, ο Βασίλης Μπάρκας, πήρε την απόφαση να πάει στην Ουτρέχτη.

Εκείνη τον έβγαλε από τη ναφθαλίνη, του έδωσε χρόνο συμμετοχής και ο ίδιος φάνηκε να βρίσκει το παλιό καλό του  εαυτό.

Αυτό δεν έκανε τη Σέλτικ να τον κρατήσει, αφού δεν ενεργοποίησε την οψιόν για να του ανανεώσει το συμβόλαιο και πλέον είναι ελεύθερος.

Μπορεί να γράφτηκε για συμφωνία με την Ανκαραγκουτσού, η οποία του έδινε κοντά στα 500 χιλιάρικα, με τον ίδιο να θέλει 700-800 για να είναι απόλυτα ικανοποιημένος.

Βέβαια η συζήτηση με τον τουρκικό σύλλογο, τον άφησε αρκετά ευχαριστημένο, ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν λίγο πριν το τέλος.

Ο μπαμπάς Μπάρκας, έλαβε ένα τηλεφώνημα που δημιούργησε άλλες προσδοκίες, από την ίδια χώρα μάλιστα.

Έτσι προς το παρόν ο Βασίλης Μπάρκας έχει βάλει τα πάντα στον… πάγκο και συνεχίζει να ψάχνεται για την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).