Εν αναμονή της απάντησης Τελάντερ

Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του «τριφυλλιού» με τον Δανό κεντρικό αμυντικό.
Εν αναμονή της απάντησης Τελάντερ

Αν υπάρχει ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει δείξει φανερά διάθεση συναίνεσης απέναντι στο σύλλογο, τότε αυτός είναι σίγουρα ο Ράσμους Τελάντερ. Ο Δανός αμυντικός έχει βάλει πολλές φορές «πλάτη» κι από το «τριφύλλι», θα επιδιώξουν αυτό να επαναληφθεί ακόμα μία φορά.

Στην πρόσφατη εκδίκαση της προσφυγής του παίκτη, ο Παναθηναϊκός είχε εξασφαλίσει αναβολή ως τις 2 Απριλίου (πληρώνοντας παράλληλα ένα μικρό ποσό μπροστά), προκειμένου να υπογραφεί νέος διακανονισμός μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι «πράσινοι» επιδιώκουν να πετύχουν σημαντικό κούρεμα στην οφειλή προς τον Τελάντερ (σ.σ. κοντά στις 80 χιλ. ευρώ) και κατόπιν, το υπόλοιπο ποσό να δοθεί σε 3 ισόποσες δόσεις.

Όλα συνηγορούν στο ότι, εν τέλει, θα υπάρξει συμφωνία και θα ξεπεραστεί ο «σκόπελος» του Δανού στόπερ. Σύντομα μάλιστα (σ.σ. πιθανότατα την Παρασκευή), αναμένεται η οριστική απάντηση του ποδοσφαιριστή, στην προσφορά που του έχει γίνει.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.