ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επικό τρολάρισμα στην OPAP Arena – «Νέα Φιλαδέλφεια, Πειραιά 21 λεπτά με πούλμαν» (vid)

Με έναν επικό τρόπο η ΑΕΚ τρόλαρε τον Ολυμπιακό, καθώς προχώρησε σε… ενημέρωση για το χρόνο που θα χρειαστούν οι «ερυθρόλευκοι» να επιστρέψουν στον Πειραιά από την Νέα Φιλαδέλφεια.

Με έναν επικό τρόπο η ΑΕΚ τρόλαρε τον Ολυμπιακό, προχωρώντας σε… ενημέρωση για το χρόνο που θα χρειαστεί να επιστρέψει στον Πειραιά.
Συντάκτης: Ιωσήφ Σηφάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Άλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου έκανε η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό το βράδυ της Πέμπτης (9/2), προχωρώντας μάλιστα και στη σχετική καζούρα.

Από το πρώτο ημίχρονο κιόλας οι βάσεις της νίκης είχαν μπει, με την Ένωση στην ανάπαυλα της αναμέτρησης να πικάρει τους «ερυθρόλευκους», παρουσιάζοντας τη… νέα της υπηρεσία δείχνοντας την κίνηση στους δρόμους ζωντανά από τα μάτριξ του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως ενημέρωσε αρχικά λοιπόν, η διαδρομή Νέα Φιλαδέλφεια μέχρι Πειραιά ήταν 30 λεπτά.

Το τρολάρισμα δεν τελείωσε εκεί, μιας και στο τέλος του αγώνα, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ενημέρωσε και πάλι από τα μεγάφωνα αλλά και στις οθόνες του γηπέδου για την κίνηση στους δρόμους, με το δρομολόγιο Νέα Φιλαδέλφεια- Πειραιάς να διαρκεί 21 λεπτά με πούλμαν!

@spiros_sklr Αναστροφή δεν κάνατε… #aekfc_official #aekolympiacos #opaparena #aekfc #fy #mpesfypgamw ♬ πρωτότυπος ήχος – Σπύρος Σκουλαρίγκης

Exit mobile version