ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

ΑΕΚ – Άρης: Το «έλα μωρέ» του Μάντζιου και η απάντηση του 4ου!

Σχετικά ήρεμος ο Μάντζιος στον πάγκο, αν και εξέφρασε τις... απορίες του νωρίς στην αναμέτρηση.
ΑΕΚ – Άρης: Το «έλα μωρέ» του Μάντζιου και η απάντηση του 4ου!

ΑΕΚ – Άρης: Η απορία που εξέφρασε ο Άκης Μάντζιος στον 4ο διαιτητή για την κίτρινη που έδειξε ο Μανούχος στον Βερστράτε.

Αν και δεν το συνηθίζει, ο Άκης Μάντζιος ήταν σχετικά ήρεμος στον πάγκο του το βράδυ της Κυριακής. Το ΑΕΚ – Άρης τελείωσε νωρίς – νωρίς αφού στο 14′ το σκορ ήταν ήδη 2-0 υπέρ της Ένωσης και δεδομένα έπαιξε και αυτό το ρόλο του.

Την κουβεντούλα με τον 4ο διαιτητή της αναμέτρησης την άνοιξε πάντως. Αφορμή στάθηκε η κιτρινη κάρτα που είδε ο Βερστράτε στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο τεχνικός του Άρη δεν αντιλήφθηκε το λόγο που κιτρινίστηκε ο ποδοσφαιριστής του και ρώτησε τον 4ο Βεργέτη για ποιο λόγο του την έδειξε ο διαιτητής Μανούχος.

«Έλα μωρέ τώρα.Πήρε κίτρινη; Για ποιο λόγο του έβγαλε κάρτα ο ρεφ;», είπε απευθυνόμενος στον Αρκά. «Ήταν για διαμαρτυρία και φάνηκε και από εδώ», του απάντησε ο Βεργέτης με τον Μάντζιο να γυρίζει και να κοιτάει στον πάγκο του.

Και στο ημίχρονο πάντως, προφανώς επειδή δεν τον ικανοποίησε η απάντηση που πήρε κατά τη διάρκεια του πρώτου 45λεπτου, ο Άκης Μάντζιος είχε έναν σύντομο διάλογο με τον Μανούχο για το θέμα των καρτών. Ο διεθνής ρέφερι του εξήγησε, χωρίς να ανοίξει πολύ η κουβέντα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ – Άρης: Το «έλα μωρέ» του Μάντζιου και η απάντηση του 4ου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!