ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

ΑΕΚ – Κηφισιά αποκλειστικό: Το «καρότσι» στον Γκορτσίλα και το άγχος του Κασναφέρη!

Ο Γκορτσίλας που τα άκουσε από παίκτη της Κηφισιάς και ο Κασναφέρης που είχε το μυαλό στις κάρτες!

Νωρίς τελείωσε το ΑΕΚ - Κηφισιά. Οι διαμαρτυρίες του Οζέγκοβιτς στον Γκορτσίλα και ο διάλογος Κασναφέρη με τον 4ο!
Νωρίς τελείωσε το ΑΕΚ - Κηφισιά. Οι διαμαρτυρίες του Οζέγκοβιτς στον Γκορτσίλα και ο διάλογος Κασναφέρη με τον 4ο!
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Νωρίς τελείωσε το ΑΕΚ – Κηφισιά. Οι διαμαρτυρίες του Οζέγκοβιτς στον Γκορτσίλα και ο διάλογος Κασναφέρη με τον 4ο!

Με 10 ποδοσφαιριστές και 2-0 στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, το παιχνίδι για την Κηφισιά απέναντι στην ΑΕΚ στην OPAP Arena, τελείωσε ουσιαστικά πριν καλά – καλά αρχίσει, με την Ένωση να πιάνει κορυφή στην βαθμολογία για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν!

Το πέναλτι που δίνει ο Γκορτσίλας αυστηρό, επαφή που ξεκινάει εκτός αλλά συνεχίζεται και εντός, υπάρχει πάντως και δίνεται, χωρις intervension από τον Video Assistant Referee. Αυστηρή και η κόκκινη, αλλά και στις δύο αποφάσεις, ΚΕΔ και παρατηρητής πήγαν μαζί του.  Διαμαρτυρίες από πλευράς φιλοξενούμενων αλλά όχι για την συγκεκριμένη φάση.

Γκρίνια από τον Οζέγκοβιτς στο πρώτο ημίχρονο. Για δύο φάουλ που του έγιναν και ο Γκορτσίλας είπε «παίζετε». Ο φορ της Κηφισιάς τον πήγε «καροτσάκι» τον ρέφερι με τον τελευταίο να προσπαθεί να τον κάνει να σταματήσει. « Stop it. Maybe you are right, but stop» του είπε ο Γκορτσίλας.

Διαμαρτυρίες και για την κίτρινη που πήρε τελικά μέσω VAR o Xατζησαφί. Ο Γκορτσίλας δεν είδε ούτε φάουλ, αλλά ο Περράκης του έδωσε και την παράβαση και την κάρτα.

Ένα άγχος το είχε και ο Κασναφέρης. Αλλά μετά το 2-0. Πήγε στον 4ο Βλάχο και του ζήτησε να μην κάνουν υπερβολική χρήση κάρτας στους παίκτες της Κηφισιάς, αφού αρκετοί είναι προφανώς στο όριο και ακολουθούν τελικοί για την ουραγό ομάδα των Βορείων προαστίων που προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό . «Τελείωσε. Μην μας βγάλετε κάρτες», ήταν τα λόγια του γενικού αρχηγού των φιλοξενούμενων.

Δύο πάντως σε ποδοσφαιριστές της Κηφισιάς τις έδειξε ο ρέφερι. Σωστές αμφότερες.

Exit mobile version