Αντωνίου σε Μπέο: «Φήμες χωρίς υπόβαθρο περί προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΟ»


Κώστας Παπαδόπουλος

Αντωνίου σε Μπέο: «Φήμες χωρίς υπόβαθρο περί προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΟ»


Ο Αστέριος Αντωνίου εκ μέρους της ΕΠΟ σχολίασε σε ραδιόφωνο τους ισχυρισμούς του Αχιλλέα Μπέου περί σεναρίων παύσης της εκλεγμένης διοίκησης της ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας μίλησε στο Metropolis 95.5 και σχολίασε τους ισχυρισμούς του Αχιλλέα Μπέου στην εκπομπή της «Δίκης» πως κάποιοι απεργάζονται σενάρια για την πτώση της διοίκησης της ΕΠΟ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντωνίου

Για τα σενάρια παύσης της εκλεγμένης διοίκησης της ΕΠΟ: «Όλα αυτά που ακούγονται είναι φήμες χωρίς υπόβαθρο. Δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Διανύουμε τρία και πλέον χρόνια με διεθνή εποπτεία. Με ποιο αιτιολογικό οι UEFA/FIFA μπορούν να αποφασίσουν να πάμε σε διοικούσα επιτροπή όταν ελέγχουν ένα μεγάλο μέρος του ποδοσφαίρου; Αν δούμε τη γενική εικόνα, έχουν αλλάξει πολλά. Είμαστε 10 μήνες πριν τις εκλογές. Με ποιο επιχείρημα θα συμβεί αυτό;».

Για το εάν κρύβεται ο Ολυμπιακός πίσω από αυτά τα σενάρια: «Δε διαφωνώ ότι υπάρχουν συμφέροντα στο ποδόσφαιρο. Αλλά δε νομίζω ότι μπορεί να συνηγορήσουν σε αυτό ο κ. Αυγενάκης και UEFA/FIFA που σκοπός τους είναι να διορθώνουν τα τεκταινόμενα στο ποδόσφαιρο. Για να συνέβαινε κάτι τέτοιο θα έπρεπε να υπήρχε καλή εικόνα και εμείς να τη χαλάσαμε.

Όλοι γνωρίζουν πως έγιναν βήματα μπροστά και με τη συνδρομή των UEFA/FIFA. Η διαιτησία είναι υπό τον έλεγχο της UEFA, ακόμη και στα οικονομικά παρεμβαίνουν. Με ποιο επιχείρημα μπορεί να στηθεί μια διοικούσα επιτροπή από την UEFA επομένως;

Νομίζω ότι όλα αυτά είναι για εσωτερική κατανάλωση ή για να δημιουργούνται κάποιες προϋποθέσεις για πιέεις. Ούτε η κυβέρνηση θέλει να κάνει παρέμβαση σε αυτόν τον τρόπο λειτουργίας του ποδοσφαίρου, πολύ περισσότερο οι UEFA/FIFA, οι οποίοι έχουν την επιστασία».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras