ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Διαιτησία: Αποδεκτή η παραίτηση Μπένετ, ψάχνει νέο αρχιδιαιτητή ο Μπαλτάκος!

Ο Μπαλτάκος αποδέχθηκε την παραίτηση Μπένετ και η ΕΠΟ αναζητά νέο αρχιδιαιτητή!

Ο Μπαλτάκος προτείνει υποψήφιο αρχιδιαιτητή στην ΕΕΠ της ΕΠΟ. Ο Σουηδός Πιτερ Φρόιντφελντ το όνομα που ρίξει στο τραπέζι ο πρόεδρος της ΕΠΟ.
Ο Μπαλτάκος προτείνει υποψήφιο αρχιδιαιτητή στην ΕΕΠ της ΕΠΟ. Ο Σουηδός Πιτερ Φρόιντφελντ το όνομα που ρίξει στο τραπέζι ο πρόεδρος της ΕΠΟ.
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Πανηγυρίζει, αν και «λυπάται» ο Τάκης Μπαλτάκος για την παραίτηση Στιβ Μπένετ που ξεκάθαρα τον… έδωσε, την οποία και έκανε αμέσως αποδεκτή! Τι γίνεται με τον επόμενο αρχιδιαιτητή! Στόχος επετεύχθει!

Ο Στιβ Μπένετ όπως αποκάλυψε το Sportime παραιτήθηκε και ο Μπαλτάκος με συνοπτικές διαδικασίες έκανε δεκτή την παραίτηση, αφού ούτως ή άλλως το πλάνο του προέδρου της ΕΠΟ ήταν να τον «τελειώσει» το πρωί του Σαββάτου.

Στην τοποθέτηση του προέδρου της ΕΠΟ επιβεβαιώνεται ξανά η παρέμβαση του για να αλλάξει ο Σιδηρόπουλος που είχε οριστεί από τον Μπένετ και το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ.

«Λυπάται» που την κάνει αποδεκτή μετά την άρνηση του Μπένετ να αλλάξει τον διαιτητή, αλλά παράλληλα πανηγυρίζει κιόλας αφού θα γλιτώσει και την αποζημίωση!

Όσον αφορά τον διάδοχο του Άγγλου στην καρέκλα του προέδρου της ΚΕΔ, ο Μπαλτάκος θα ζητήσει από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου την ερχόμενη Τετάρτη να ορίσει νέο αρχιδιαιτητή, τον οποίο όμως θα έχει βρει μόνος του, αφού ήδη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες!

Exit mobile version