ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Χαριστέας: «Να βάλει η UEFA δικούς της ανθρώπους»

Μονόδρομος η παρέμβαση των διεθνών ομοσπονδιών, για να βελτιωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως τόνισε ο Άγγελος Χαριστέας.
Χαριστέας: «Να βάλει η UEFA δικούς της ανθρώπους»

Για την κατάσταση που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε σε αγγλικά ΜΜΕ, ο Άγγελος Χαριστέας.

Για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μίλησε σε αγγλικά ΜΜΕ (football365 και express) ο Άγγελος Χαριστέας.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής μιλώντας για τον Ζαγοράκη, τόνισε οτι ήταν απλά ήθελαν ένα μεγάλο όνομα χωρίς καμία εξουσία, αφού «κάποιοι ελέγχουν ποιος θα εκλεγεί πρόεδρος, ποιοι θα είναι γύρω του, δεν επενδύουν σε παίκτες αλλά θέλουν να ελέγχουν διαιτητές και την ομοσπονδία».

Πιο συγκεκριμένα ο Χαριστέας δήλωσε:

«Δεν έκανε ελεύθερες επιλογές ο Ζαγοράκης. Νομίζω ότι αυτός ήταν ένας από τους λόγους για να πει «αντίο, δεν θέλω να είμαι μέρος αυτού». Ήθελαν απλώς να βάλουν ένα μεγάλο όνομα για πρόεδρο χωρίς καμία εξουσία, χωρίς να του δώσουν χώρο, να βάλει κανόνες ή να βάλει τις ιδέες του στην ομοσπονδία. Έτσι, από την αρχή όλοι κατάλαβαν ότι δεν ήθελαν να δώσουν στον Ζαγοράκη εξουσία.

Για να προσθέσει οτι πρέπει να παρέμβει η UEFA: «Πιστεύω ότι πρέπει να πιέσει και να βάλει τους δικούς της ανθρώπους και κανόνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Διαφορετικά δεν θα αλλάξουμε ποτέ, δεν θα βελτιώσουμε ποτέ το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μερικές φορές χρειάζεσαι ανθρώπους που όχι μόνο γνωρίζουν και σέβονται τους κανόνες, αλλά ξέρουν και το παιχνίδι, να το έχουν ζήσει.

Αλλά η UEFA χρειάζεται ξεκάθαρους ανθρώπους με καλή επικοινωνία για να φέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο σε καλύτερο επίπεδο. Πάντως, η κατάσταση τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και χειρότερη. Επομένως, μόνο οι διεθνείς ομοσπονδίες μπορούν να το αλλάξουν ριζικά επεμβαίνοντας».

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.