ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Το παραδέχθηκε ανοιχτά ότι δεν κάνει για διαιτησία – «Η χειρότερη χρονιά του VAR»!

Λίγο πριν φύγει από την ΚΕΔ ο Καπέλα παραδέχθηκε οτι η φετινή χρονιά του VAR είναι η χειρότερη!

Διαιτησία: Ο υπ' ατμόν Καπέλα χαρακτήρισε ως τη χειρότερη χρονιά του VAR επί ημερών του στην ΚΕΔ, χρεώνοντας τους διαιτητές!
Διαιτησία: Ο υπ' ατμόν Καπέλα χαρακτήρισε ως τη χειρότερη χρονιά του VAR επί ημερών του στην ΚΕΔ, χρεώνοντας τους διαιτητές!
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαιτησία: Ο υπ’ ατμόν Καπέλα χαρακτήρισε τη φετινή, ως τη χειρότερη χρονιά του VAR επί ημερών του στην ΚΕΔ, χρεώνοντας τους διαιτητές!

Διαιτησία: Αμήχανια στο Μαρούσι, στις εγκαταστάσεις όπου στεγάζεται το VAR, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με τον Ζοάο Καπέλα που αποχωρεί να «μαρκάρεται» man to man από τον διάδοχο του Λίντμπεργκ.

Ο Πορτογάλος επιβεβαιώνοντας το Sportime παραδέχθηκε οτι αποχωρεί από την ΚΕΔ. Η νέα είδηση είναι οτι θα την…. κάνει για την πατρίδα του τέλος Δεκεμβρίου.

Προφανώς για να γίνει σωστά η διαδικασία παράδοσης – παραλαβής στον Σουηδό που δεν έχει καμια σχέση με το VAR!

Πάντως ο Καπέλα παραδέχθηκε οτι η φετινή σεζόν είναι η χειρότερη του VAR, αφήνοντας πάντως να εννοηθεί οτι φταίνε οι διαιτητές:
«Είναι μακράν η χειρότερη χρονιά. Δεν θα σας δείξω κλιπ, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Πέρσι οι ίδιοι τα κάνατε σωστά, φέτος δεν ξέρω τι έχετε πάθει και κάνετε τέτοια λάθη».

Ας αναζητήσει και ο ίδιος ο Καπέλα το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί, όταν απέφευγε να πάρει θέση για τις αποφάσεις των διαιτητών, κάνοντας… γκάλοπ κάθε αγωνιστική, ρωτώντας το τι πιστεύουν οι ίδιοι. Ουδείς έγινε σοφότερος με την παρουσία του στο πόστο του VAR manager!

Στο καλό και… δεν θα μας λείψει!

Exit mobile version