ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Sportime – Aποκλειστικό: Άγνοια κανονισμού ο ΑVAR – O απίστευτος λόγος που δεν ακυρώθηκε το δεύτερο γκολ του Αστέρα στο ματς με τον ΠΑΟΚ! (vid)

O ΠΑΟΚ φωνάζει δικαίως για το 2-2 του Αστέρα και ζητάει την διαγραφή VAR, AVAR και βοηθού! Ο λόγος που το γκολ - offside μέτρησε κανονικά! Η τεραστια ευθύνη του AVAR!

Με γκολ offside το 2-2 στο Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ! Το έχασαν VAR, AVAR και... NOVA! Ο αστείος λόγος που το μέτρησαν Τζήλος και Καλαμπόκης!
Με γκολ offside το 2-2 στο Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ! Το έχασαν VAR, AVAR και... NOVA! Ο αστείος λόγος που το μέτρησαν Τζήλος και Καλαμπόκης!
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Με γκολ offside το 2-2 στο Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ! Το έχασε ο AVAR και… NOVA! Ο αστείος λόγος που το μέτρησε ο Καλαμπόκης!

Μια φάση που δεν υπάρχει ούτε στα highlights της NOVA (οπότε και δεν ασχολήθηκε κανείς), προκάλεσε τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία φωνάζει για το γκολ της ισοφάρισης του Αστέρα Τρίπολης στις καθυστερήσεις και ζητάει «κεφάλια».

Στο ξεκίνημα της φάσης, τη στιγμή που η μπάλα φεύγει από τα πόδια του Τασουλή, ο Σίτο που εν συνεχεία γίνεται αποδέκτης της μπάλας, μετά την απόκρουση του Ζίφκοβιτς, είναι σε θέση και παράβαση offside.

Ο βοηθός Σινιοράκης δεν σήκωσε τη σημαία του και στη συνέχεια της φάσης, έρχεται το γκολ της ισοφάρισης από τον Ατιένθα!

Αν και στη φάση υπάρχει ξεκάθαρο offside, ο VAR Τζήλος και κυρίως ο AVAR Καλαμπόκης που ελέγχει τη συγκεκριμένη παράβαση, δεν ακύρωσαν το γκολ.

Καμία ευθύνη ο Τσαγκαράκης, έχει μερίδιο ο βοηθός Σινιοράκης, ωστόσο το μεγαλύτερο βαραίνει τον Kαλαμπόκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, o AVAR που έλεγξε τη φάση, θεώρησε οτι η φάση κάνει reset (αν είναι δυνατόν), όταν αλλάζει τη μπάλα ο Σίτο και δεν μπορεί να ελέγξει την APP!

Ο VAR Τζήλος, o oποίος παράλληλα τσέκαρε τη φάση για κόκκινη κάρτα και επιθετικό φάουλ, αποδέχθηκε την θέση του AVAR οτι δεν υπάρχει παράβαση!

Πιθανότατα αν είχε ζητήσει την άποψη του Τζήλου, ως όφειλε ο Καλαμπόκης, το λάθος να είχε αποφευχθεί

Μάλιστα η φάση συζητήθηκε στο Μαρούσι μετά το τέλος της αναμέτρησης, αλλά το λάθος είχε γίνει.

 

Exit mobile version