ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Επιβεβαίωση Sportime! Συμφωνεί με τις κάρτες που έδειξε ο Φωτιάς, ο Κλάτενμπεργκ. Καμία αναφορά στο πρώτο γκολ του Νέιρα! (video)

Δεν είδε λάθος του Φωτιά στο ΟΦΗ - ΑΕΚ ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Κανένα σχόλιο για τη φάση του 1-3 από τον επικεφαλής της ΚΕΔ.

Διαιτησία: Πλήρης επιβεβαίωση Sportime. Μαλούτας, Τσαγκαράκης, Τσιμεντερίδης και Βεργέτης στη Super League. Στον... πόντο και οι έξι αλλαγές στους παρατηρητές. 
Διαιτησία: Πλήρης επιβεβαίωση Sportime. Μαλούτας, Τσαγκαράκης, Τσιμεντερίδης και Βεργέτης στη Super League. Στον... πόντο και οι έξι αλλαγές στους παρατηρητές. 
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ δικαιώνει τις αποφάσεις που πήρε ο Φωτιάς στο ΟΦΗ – ΑΕΚ και επιβεβαιώνει στο απόλυτο το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sportime!

Επιβεβαίωση Sportime! Στο video analysis της 2ης αγωνιστικής ο επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΠΟΜαρκ Κλάτενμπεργκ συμφωνεί τόσο με την κίτρινη κάρτα που έδωσε στον Καμάου ο Φωτιάς στο ΟΦΗ – ΑΕΚ, όσο και με την κόκκινη που έβγαλε στον Λιβάι Γκαρσία για το σπρώξιμο στον Νέιρα.

Παράλληλα, όπως επίσης αποκάλυψε το Sportime, στο βίντεο δεν συμπεριλήφθηκε η φάση του πρώτου γκολ του Νέιρα, όπου η ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε για επιθετικό φάουλ στον Βράνιες, όσο και για το γεγονός οτι δεν βγήκε ριπλέι με τις γραμμές του οφσάιντ.

Για το μαρκάρισμα του Καμάου στον Χατζισαφί: «Η ΚΕΔ συμφωνεί με την κίτρινη κάρτα για το υψωμένο πόδι. Ο επιθετικός είναι εκτός ισορροπίας και προσπαθεί να παίξει τη μπάλα με το πόδι του, ενώ ο αμυνόμενος προσπαθεί να παίξει τη μπάλα με το κεφάλι του. Η ΚΕΔ συμφωνεί επίσης οτι δεν υπήρξε βαναυσότητα από τον επιθετικό που σκοπό έχει να παίξει τη μπάλα».

Για την κόκκινη στον Γκαρσία: «Ο παίκτης της ΑΕΚ έβαλε το χέρι στο λαιμό του αντιπάλου του με επιθετικό τρόπο. Η ΚΕΔ συμφωνεί με την απόφαση της κόκκινης κάρτας, καθώς το να βάζεις το χέρι στο λαιμό ενός αντιπάλου δεν είναι αποδεκτή πράξη».

Exit mobile version