ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

ΕΠΟ: «Με VAR και… χρέωση των ομάδων το Κυπέλλο Ελλάδας»

Η ΕΠΟ ανανέωσε τη συνεργασία της με τους Κώστα Κωνσταντινίδη και Τάκη Φύσσα μέχρι το καλοκαίρι του 2024.
ΕΠΟ: «Με VAR και… χρέωση των ομάδων το Κυπέλλο Ελλάδας»

Μεταξύ των αποφάσεων που πήρε η Ε.Ε. της ΕΠΟ και η χρήση VAR στο Κύπελλο Ελλάδας από την επόμενη φάση.

Με την…. συμβολή του Video Assistant Referee η συνέχεια στο Κύπελλο Ελλάδας. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να μπει ο VAR στον θεσμό από την επόμενη φάση, με τα έξοδα να επιβαρύνουν τις ομάδες.

Επίσης αποφασίστηκε να ανανεωθεί η συνεργασία μέχρι τον Ιούνιο του 2024 με τους Κώστα Κωνσταντινίδη, τεχνικό διευθυντή Εθνικών Ομάδων και Τάκη Φύσσα, αθλητικό διευθυντή της Εθνικής Ανδρών.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Kατά τη σημερινή της συνεδρίαση, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Να ανανεώσει τη συνεργασία μέχρι τον Ιούνιο του 2024 με τους Κώστα Κωνσταντινίδη, τεχνικό διευθυντή Εθνικών Ομάδων και Τάκη Φύσσα, αθλητικό διευθυντή της Εθνικής Ανδρών.

Να χρησιμοποιηθεί VAR στους αγώνες Κυπέλλου από την επόμενη φάση (φάση των 16) με έξοδα των ομάδων.

Στην συνεδρίαση της Ε.Ε. έγινε και η «Παρουσίαση της Διεύθυνσης Νομικών Υποθέσεων / Τμήματος Αδειοδότησης: Ετήσια ανασκόπηση προγράμματος αδειοδότησης».

 

ΕΠΟ: Kαμία ενημέρωση για την κλήρωση!

Στη φάση των «16» βρίσκεται ο θεσμός του Κυπέλλου. Σύμφωνα με την προκήρυξη, η 1η αγωνιστική της 6ης φάσης θα διεξαχθεί το τριήμερο 30/11-1-2/12 και οι επαναληπτικοί στις 21-22-23/12,  αφού πλέον μέχρι τον τελικό, τα παιχνίδια είναι διπλά και όχι νοκ – άουτ.Από την ΕΠΟ δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για το πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της επόμενης φάσης.

Οι πληροφορίες του Sportime αναφέρουν οτι θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, στα γραφεία της Cosmote TV.

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!