ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Λαμία – Άρης: Την «έπεσε» στον Κουμπαράκη ο Παπαϊωάννου!

Λεκτική επίθεση στον Κουμπαράκη εξαπέλυσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στο ημίχρονο του Λαμία - Άρης.

Λαμία - Άρης: Διαμαρτυρίες Παπαϊωάννου
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Κλήθηκε σε απολογία ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου για τα όσα άκουσε ο Στέφανος Κουμπαράκης στο ημίχρονο του Λαμία Άρης.

Αρκετή γκρίνια από πλευράς γηπεδούχων για τη διαιτησία του Στέφανου Κουμπαράκη στο Λαμία – Άρης.  Αρχικά ένα οffside που σήκωσε με καθυστέρηση (έκανε delay) o Σακκάς και στη συνέχεια η κόκκινη κάρτα στον Ελευθεριάδη, έκαναν έξαλλους τους ανθρώπους της γηπεδούχου ομάδας και τον Πανουργιά Παπαϊωάννου προσωπικά. Ο εκνευρισμός ήταν έκδηλος και στις δηλώσεις που έκανε ο τελευταίος μετά το τέλος του ματς.

«Καταλυτική η φάση της αποβολής. Νομίζω ότι πρέπει να ελεγχθεί. Περίεργο το παιχνίδι και τα σφυρίγματα του. Ελπίζω ο ιθύνοντες να δουν το παιχνίδι. Να προσέχουν οι υπεύθυνοι τα παιχνίδια και τις φάσεις. Εμείς βάζουμε τα χρήματα μας, ζητάμε καλύτερη διαχείριση και από πλευράς διαιτητών».

Ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, τα έχωσε στον νησιώτη ρέφερι στο ημίχρονο. Ο Παπαϊωάννου διαμαρτυρήθηκε έντονα στον ρέφερι του αγώνα, λίγο πριν μπει στα αποδυτήρια.

«Ξεφτυλίζετε το ποδόσφαιρο, θα σε πάω στον Εισαγγελέα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παπαϊωάννου. Ο ρέφερι δεν έδωσε συνέχεια στη συζήτηση. Στο τέλος της αναμέτρησης οι τόνοι είχαν πέσει. Υπήρχαν και πάλι κάποιες διαμαρτυρίες όταν αποχωρούσε από το γήπεδο η διαιτητική ομάδα, αλλά σε πολύ πιο… light επίπεδο!

Η Λαμία, βάσει της εικόνας της, δεν αξιζε σε καμία περίπτωση την ήττα από τον Άρη, αλλά στο τελικό αποτέλεσμα δεν είχε καμία επιρροή η διαιτησία.

Exit mobile version