ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Όσο υπάρχει (ο κάθε) Διαμαντόπουλος, θα έχει πάντα κάτι να πει ο (κάθε) Λουτσέσκου!

Ένα πέναλτι - αρκούδα έκανε δικαιολογημένα έξαλλους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και τον Λουτσέσκου να πάει πάλι στον... κόφτη το γραφικόμετρο!

Μόνο ο Διαμαντόπουλος είδε πέναλτι υπέρ του Λεβαδειακού. Τρελάθηκαν Γκαγκάτσης - Καρυπίδης. Τα... δικά του πάλι ο Λουτσέσκου. Ακόμα προσπαθεί η ΚΕΔ να βρει που είδε ο διεθνής ρέφερι την παράβαση.
Μόνο ο Διαμαντόπουλος είδε πέναλτι υπέρ του Λεβαδειακού. Τρελάθηκαν Γκαγκάτσης - Καρυπίδης. Τα... δικά του πάλι ο Λουτσέσκου. Ακόμα προσπαθεί η ΚΕΔ να βρει που είδε ο διεθνής ρέφερι την παράβαση.
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μόνο ο Διαμαντόπουλος είδε πέναλτι υπέρ του Λεβαδειακού στη Τούμπα. Τρελάθηκαν Γκαγκάτσης – Καρυπίδης. Τα… δικά του πάλι ο Λουτσέσκου. Ακόμα προσπαθεί η ΚΕΔ να βρει που είδε ο διεθνής ρέφερι την παράβαση! Ούτε στο… Κουβέιτ τέτοιο πέναλτι!

Και αφού πιστεύεις οτι έχεις δει τα πάντα μετά τον… σουβλατζή Φινλανδό στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, οι Έλληνες διαιτητές έχουν κερδίσει πόντους (αφού και σαφώς υπάρχουν πολύ χειρότερα), έρχεται ο Διαμαντόπουλος να επαναφέρει τις ισορροπίες και τους παράγοντες να εμμένουν στην άποψη τους για ξένους, μέχρι το Κογιότ να πιάσει το μπιπ – μπιπ!

Mετά τις αθηναϊκές ομάδες και τις αθηναϊκές… πινακίδες, ο Ράζβαν Λουτσέσκου «χτύπησε» ξανά. Με «μαϊμού» πέναλτι και κλεμμένους τίτλους. Ο προπονητής του λαού, αναφέρθηκε στο πέναλτι που καταλόγισε ο Διαμαντόπουλος υπέρ του Λεβαδειακού, με το… γραφικόμετρο να πιάνει και πάλι… κόφτη!

Αλλά όσο υπάρχει (ο κάθε) Διαμαντόπουλος, θα έχει πάντα να πει κάτι ο (κάθε) γραφικός Λουτσέσκου!

Ένα πέναλτι ανύπαρκτο, το οποίο δεν αξιολόγησε σωστά ο διεθνής ρέφερι, έγινε εν συνεχεία πέναλτι – αρκούδα, αφού βλεποντας τη φάση στο μόνιτορ, μετά το on field review που του συνέστησε ο VAR, δεν άλλαξε την αρχική του απόφαση!

Απορίας άξιο, αφού και μόνο από το point of contact είναι ξεκάθαρο οτι ο επιτιθέμενος πατάει εκείνος τον τερματοφύλακα και… ξαπλώνει. Πιο «θέατρο» πεθαίνεις ένα πράμα!

Ο Διαμαντόπουλος κατάφερε να ξεσηκώσει όλο τον ΠΑΟΚ και δικαιολογημένα, αφού ούτε εκείνοι, ούτε όσοι είδαν, ούτε η ΚΕΔ, μπορούν να καταπιούν την… εμμονή του στην αρχική και λανθασμένη απόφαση!

Το… πέσιμο που έφαγε ο διεθνής διαιτητής στο ημίχρονο από Γκαγκάτση – Καρυπίδη δεν συνηθίζεται στο γήπεδο της Τούμπας. Ντράπηκε και η ντροπή με όσα άκουσε ο ρέφερι, τα οποία έγραψε στο Φύλλο Αγώνα.

Ακόμα και ο παρατηρητής διαιτητής και μέλος της ΚΕΔ, Αντώνης Καρατζίκας, του μετέφερε οτι όσες φορές κι αν είδε τη φάση, δεν τον πείθει οτι υπάρχει παράβαση!

Αμετακίνητος ωστόσο ο Διαμαντόπουλος. «Υπάρχει παράβαση. Τον βρίσκει χαμηλά». Προφανώς θα το πήγε με γεωγραφικά κριτήρια, γιατί στη Τούμπα μαρκάρισμα για πέναλτι δεν υπήρχε. Ίσως με «το χαμηλά» να εννοούσε στον Πλαταμώνα, στη Λάρισα ή στον Βόλο! Στη Θεσσαλονίκη πάντως πέναλτι ποτέ!

Υ.Γ. Mπορεί να φεύγει για το μακρινό Κουβέιτ (31/1)  ως 4ος του Σιδηρόπουλου (και var τον Ευαγγέλου), στην Ελλάδα θα αργήσει να σφυρίξει ξανά!

Exit mobile version