×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

“Βράζουν” με την ΕΠΟ, 3 ΕΠΣ και 9 ομάδες!


Κώστας Λάππας

“Βράζουν” με την ΕΠΟ, 3 ΕΠΣ και 9 ομάδες!


Ανακοίνωση-καταγγελία σε βάρος της ΕΠΟ εξέδωσαν τρεις ποδοσφαιρικές ενώσεις και εννέα ομάδες της Πελοποννήσου, με αφορμή τον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ εθνικής.

Την καταγγελία δεν υπέγραψαν ο Αστέρας Αμαλιάδας που αδυνατεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα και η ΕΠΣ Ηλείας! Η στάση της οποίας έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά, αφού δεν στηρίζει τα προβλήματα των ομάδων της που θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
ΠΡΟΣ ΕΠΟ
ΚΟΙΝ. ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΠΟ

«Μετά την εισήγηση-σκάνδαλο της επιτροπής διοργανώσεων και την απόφαση της ΕΕ η οποία υπερψηφίστηκε με οριακή πλειοψηφία όσο αναφορά τον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής σας γνωρίζουμε τα εξής:

Παρακολουθούμε με μεγάλη έκπληξη εδώ και ένα μήνα την προσπάθεια συγκεκριμένων μελών της επιτροπής διοργανώσεων να τροποποιήσει τον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδος μεταφέροντας την Δυτική Ελλάδα στην Ανατολική για να εξυπηρετήσουν τις ομάδες τους – αυτό το σκοπό έχουν όταν μπαίνουν στις επιτροπές – δημιουργώντας ομίλους μορφώματα. Καταστρατηγούνται προκηρύξεις, ποδοσφαιρικές λογικές, γεωγραφικοί χάρτες με σκοπό – σαρώνοντας όλη την Ελλάδα – να βρούμε τον όμιλο που θα εξυπηρετήσει να στεφθούν πρωταθλητές οι ομάδες τους.

Κύριοι, ΔΕΝ θα κατέβουμε να αγωνιστούμε για να διευκολύνουμε την ΙΔΕΑ που εξύφανε ο σύμβουλος της ΕΠΟ για να ανακηρύξει την ομάδα του πρωταθλήτρια. Λυπούμαστε όμως γιατί ένας σύμβουλος της ΕΠΟ παρέσυρε στη νοσηρότητα του και τους λοιπούς συμβούλους της.

Οι ερασιτεχνικές ομάδες είναι η κοιτίδα του αθλήματος του ποδοσφαίρου και η ΕΠΟ έπρεπε να είναι ο θεματοφύλακας τους και όχι ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΉΣ τους, που τους υποχρεώνει σε αποχώρηση και διάλυση.

Συγχαρητήρια στον εν λόγω σύμβουλο, η ομάδα του ανέβηκε από σήμερα.

Εμείς όμως οι υπογράφοντες ομάδες και οι αντίστοιχοι πρόεδροι των Ενώσεων μας θα κοιταζόμαστε στα μάτια με το κεφάλι μας ψηλά και τη συνείδηση μας στην θέση της.

ΥΓ Συγχαρητήρια στην έντιμη στάση του κου Ψαρόπουλου και των μελών της ΕΕ που αντιτάχθηκαν σ’ αυτό το ΕΚΤΡΩΜΑ.

Οι Διαμαρτυρόμενες Ενώσεις
Ε.Π.Σ.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ε.Π.Σ.ΑΧΑΙΑΣ
Ε.Π.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Τα σωματεία μέλη μας:
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ
ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ
Π.Σ. Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Γ.Π.Σ. ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ Γ.Σ.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΙΚΩΝ
ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ”.

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Sportime Extras