ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Στο πλευρό της ΕΛ.ΑΣ. οι Έλληνες διαιτητές: «Σύμμαχος μας στους αγωνιστικούς χώρους»!

Ανακοίνωση συμπαράστασης των Ελλήνων διαιτητών στην Ελληνική Αστυνομία. «Ωρα για σκληρές αποφάσεις».
Στο πλευρό της ΕΛ.ΑΣ. οι Έλληνες διαιτητές: «Σύμμαχος μας στους αγωνιστικούς χώρους»!

Ένας αστυνομικός χαροπαλεύει μετά απο επεισόδια σε αγώνα βόλεϊ! Οι Έλληνες διαιτητές τάσσονται στο πλευρό τους, ανανγωρίζοντας την βοήθεια τους στα γήπεδα, ενώ παράλληλα επαναλαμβάνουν οτι έχει έρθει η ώρα για σκληρές αποφάσεις.

Η Ελληνική Αστυνομία που πλέον δεν θέλει να πηγαίνει στα γήπεδα, έχει σύμμαχο την Ελληνική διαιτησία. Έτσι την χαρακτηρίζουν άλλωστε οι Έλληνες διαιτητές, στην ανακοίνωση συμπαράστασης που εξέδωσαν με αφορμή τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού που είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Οι Έλληνες διαιτητές της Super League που η αλήθεια είναι οτι δεν έχουν και πολλούς συμμάχους, επαναλαμβάνουν οτι πλέον ήρθε η ώρα να παρθούν σκληρές αποφάσεις. Και άργησε, θα προσθέσουμε. Το αν θα τις πάρει η Πολιτεία και προσωπικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα φανεί σε λίγες ώρες.

Η ανακοίνωση των διαιτητών:

«Οι Έλληνες διαιτητές και οι βοηθοί διαιτητές θα θέλαμε να εκφράσουμε τη θλίψη και τον αποτροπιασμό μας για τα χθεσινά γεγονότα της δολοφονικής επίθεσης με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμου του αστυνομικού. Έφτασε η ώρα για συννενόηση, σύνεση, αλλά και ώρα για σκληρές αποφάσεις καθώς τα φαινόμενα βίας, οι απειλές κατά προσώπων (αθλητών, διαιτητών, αστυνομικών, πολιτών κ.ο.κ.) και η ανομία αποτελούν καθημερινό φαινόμενο στα γήπεδα της χώρας.

Δηλώνουμε ότι συμπαραστεκόμαστε στον τραυματία αστυνομικό και στην οικογένεια του και τους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση αλλά και σε όλη την ελληνική Αστυνομία που όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί σύμμαχο μας στους αγωνιστικούς χώρους».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στο πλευρό της ΕΛ.ΑΣ. οι Έλληνες διαιτητές: «Σύμμαχος μας στους αγωνιστικούς χώρους»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!