Τα… μούσκεψε ο Τζήλος στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ – Οι υποψήφιοι για τον τελικό Κυπέλλου και ποιος έχει προβάδισμα

Ο διαιτητής του ντέρμπι Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ, Θανάσης Τζήλος, δεν τα πήγε πολύ καλά στο ντέρμπι, αφού ο παρατηρητή διαιτησίας, Σταθόπουλος, του επεσήμανε δύο λάθη δία γυμνού οφθαλμού και δύο στο βίντεο, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη στήλη «Κορακίστικα» από την έντυπη έκδοση του Sportime.

Τα λάθη του Τζήλου στη Λεωφόρο

Όσον αφορά την τελευταία αγωνιστική, η στήλη αναφέρει, ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και η προσοχή όλων είναι στραμμένη στον τελικό του Κυπέλλου, όπου οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα τον σφυρίξει Τάσος! Ή ο Παπαπέτρου ή ο Σιδηρόπουλος, αν και το δεύτερο δεν τον θέλουν στην ΑΕΚ, μετά το πέναλτι που έδωσε στον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη.

Στην στήλη, η οποία κυκλοφορεί σήμερα στην έντυπη έκδοση του Sportime, μπορείτε να διαβάσετε επίσης τις σκέψεις του Περέιρα για τις νέες λίστες των διαιτητών, αλλά και τα τεστ που πρέπει να γίνουν, αν φυσικά κρατήσει ο Πορτογάλος τη θέση του. Επίσης, μπορείτε να μάθετε ποιοι διαιτητές είναι υποψήφιοι προς… καρατόμηση, τι ακριβώς συμβαίνει με τον Σιδηρόπουλο, αλλά και πως τα πήγε ο Τσαμούρης στην Ξάνθη.