ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Εθνική Ελλάδας: Το πλάνο 11άδας του Αναστασιάδη

«Κλείδωσε» το 4-2-3-1, οι ποδοσφαιριστές που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα και τα διλήμματα του ομοσπονδιακού ματς τεχνικού ενόψει Φινλανδίας
Εθνική Ελλάδας: Το πλάνο 11άδας του Αναστασιάδη

Η Εθνική Ελλάδας ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την Εθνική Φινλανδίας, στο ντεμπούτο του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο.

Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός θέλει να “μπει” με το δεξί και ελπίζει σε νίκη την Πέμπτη το βράδυ (21:45) στο ΟΑΚΑ.

Στην τελευταία προπόνηση στο Ολυμπιακό Στάδιο, το πρόγραμμα περιελάμβανε δίτερμα, με τον Αναστασιάδη να κάνει τις τελικές του δοκιμές.

Το 4-2-3-1 έχει “κλειδώσει” εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, αλλά τα πρόσωπα της 11άδας δεν έχουν οριστικοποιηθεί.

Στη μία πλευρά του οικογενειακού διπλού ήταν οι Βλαχοδήμος (Πασχαλάκης), Μανωλάς, Λαμπρόπουλος, Τοροσίδης, Κούτρης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Μασούρας, Φορτούνης, Πέλκας, Μήτρογλου. Στην άλλη ήταν οι Μπάρκας, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σάμαρης, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Καρέλης και Κουλούρης.

Ουδέποτε ο Αναστασιάδης δούλεψε σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, σχηματισμός που φαίνεται πως αποκλείεται να τον δούμε.

Ουσιαστικά, παίζει η θέση του γκολκίπερ ανάμεσα σε Βλαχοδήμο και Πασχαλάκη, του αριστερού μπακ ανάμεσα σε Κούτρη και Γιαννούλη και του επιθετικού, μεταξύ του Μήτρογλου και του Κουλούρη.

Αναστασιάδης: «Ελπίζω να ζεστάνουμε την αυριανή νύχτα»

Τοροσίδης: «Έχουμε υποχρέωση απέναντι στους Έλληνες»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εθνική Ελλάδας: Το πλάνο 11άδας του Αναστασιάδη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.