ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Εθνική Ελλάδας: Δεν ήθελε το παρεάκι τον Φορτούνη;

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν κάλεσε τον Κώστα Φορτούνη στην Εθνική Ελλάδας, αλλά μήπως κρύβονται (και) άλλοι πίσω από αυτό.

Εθνική Ελλάδας: Δεν ήθελε το παρεάκι τον Φορτούνη;
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Σκάνδαλο μοιάζει η μη κλήση του Κώστα Φορτούνη στην Εθνική Ελλάδας. Κι αν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος και ο προπονητής της ομάδας, Γκουστάβο Πογέτ, μοιάζουν εύκολοι στόχοι, μάλλον δεν είναι οι μόνοι που… έκοψαν τον μέσο του Ολυμπιακού.

Ας πάμε λίγο πίσω όμως για να δούμε κάποια άλλα παραδείγματα. Την μία ήταν ο πρώτος σκόρερ της Eredivisie, Τάσος Δουβίκας που τον περασμένο Μάρτιο έμεινε εκτός νυμφώνος.

Τώρα, είναι ο Νο1 πλέι μέικερ στην Ελλάδα και τη Super League 1, ο Κώστας Φορτούνης που δεν βρίσκεται καν στο pre-selection της Εθνικής Ελλάδας. Αποφάσεις που δημιουργούν ψίθυρους.

Επιλογές που δεν βγάζουν ποδοσφαιρικό νόημα σε πρώτο χρόνο. Βάσει του ρεπορτάζ μας, ο Γκουστάβο Πογέτ από την στιγμή που ΄χει δώσει περιβραχιόνιο και φανέλα βασικού σπίτι του στο Νο10 στον Μπακασέτα (σ.σ.: έχοντας ως back up Κωνσταντέλια) έκρινε πως ΔΕΝ συντρέχει λόγος για σύγχυση (!!!).

Εξάλλου, στο φιλικό με την Λιθουανία ο πρωταγωνιστικός ρόλος του Φορτούνη σε στημένες φάσεις, κυκλοφορία παιχνιδιού φέρεται να «ενόχλησε»! Δε συμφωνεί το παρεάκι;

Exit mobile version