ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Εθνική Ελλάδας: Η «καταραμένη» φουρνιά

Αρκετά άτυχη είναι τα τελευταία χρόνια η Εθνική Ελλάδας στους νέους, που γνώρισε έναν ακόμα αποκλεισμό, αυτή τη φορά από την Τσεχία, για το Elite Round. Όπως αναφέρεται στο Sportime της Τετάρτης και στη στήλη «Agent Greek», η συγκεκριμένη φουρνιά, έχει δύο αποκλεισμούς σχεδόν με τον ίδιο τρόπο. Συγκεκριμένα δύο χρόνια πριν, στο Elite Round των...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Αρκετά άτυχη είναι τα τελευταία χρόνια η Εθνική Ελλάδας στους νέους, που γνώρισε έναν ακόμα αποκλεισμό, αυτή τη φορά από την Τσεχία, για το Elite Round.

Όπως αναφέρεται στο Sportime της Τετάρτης και στη στήλη «Agent Greek», η συγκεκριμένη φουρνιά, έχει δύο αποκλεισμούς σχεδόν με τον ίδιο τρόπο.

Συγκεκριμένα δύο χρόνια πριν, στο Elite Round των Παίδων, ξεκινάνε με ήττα από την (οικοδέσποινα τότε) Πορτογαλία, νικούν την Ισπανία και έχουν την ευκαιρία στο φινάλε κόντρα στην αδιάφορη Πολωνία με νίκη να προκριθούν.

Δυστυχώς τότε η Εθνική Ελλάδας δέχτηκε τρία γκολ, ενώ είχε και δύο χαμένα πέναλτι και δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Exit mobile version