ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Εθνική ομάδα: Μπινελίκια, προσβολές και κλάματα

Άκρως προβληματική η κατάσταση στα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων.
Εθνική ομάδα: Μπινελίκια, προσβολές και κλάματα

Εθνική ομάδα: Σε πρώτο πλάνο είναι για το ελληνικό ποδόσφαιρο οι σαρωτικές αλλαγές που ετοιμάζονται στην ΕΠΟ. Από το Sportime έχετε ενημερωθεί τόσο για την αποχώρηση του Γκουστάβο Πογέτ όσο και για τα δεδομένα για τους Τάκη Φύσσα και Κώστα Κωνσταντινίδη. Επισφαλείς οι θέσεις τους.

Το πρόβλημα με τις εθνικές ομάδες είναι μεγάλο και φαίνεται και από τα αποτελέσματά τους. Ούτε η Κ21 τραβάει ούτε η Κ19, ενώ δεν πάει καιρός από τις τρεις σερί ήττες της Κ17. Εκεί που έγιναν τραγελαφικές καταστάσεις μετά το ματς με την Ουκρανία.

Το θέμα των κλήσεων και του τρόπου που γίνονται, ας μην το πιάσουμε. Το ποιοι και γιατί πρέπει να παίζουν, επίσης. Δυστυχώς τέτοια πράγματα βλέπουμε σε όλα τα κλιμάκια. Το απίθανο, όμως, ήταν άλλο.

Το ξέσπασμα του Γρηγόρη Γεωργάτου στα αποδυτήρια. Το «δεν θα κάνετε ποτέ την καριέρα που έκανα εγώ και ο Σεϊταρίδης» ήταν η λάιτ ατάκα του. Προηγήθηκαν διάφορα υποτιμητικά σχόλια, αλλά και ορισμένα μπινελίκια. Και όλα αυτά τη στιγμή που απέναντί του είχε παιδιά. Κάποια εξ αυτών στο άκουσμα των λεγομένων του λύγισαν συναισθητικά.

Όλα αυτά κι ενώ το καλοκαίρι είναι κοντά. Μαζί του και η αλλαγή σκυτάλης στην κεφαλή της ΕΠΟ. Πολλά δεν πάνε καλά και μπορεί όλα τα φώτα να πέφτουν στην Εθνική ομάδα των Ανδρών, αλλά πιο χαμηλά αυτά που συμβαίνουν, δεν υπάρχουν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εθνική ομάδα: Μπινελίκια, προσβολές και κλάματα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.