ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ήττα οι Ελπίδες

Χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία για την απευθείας πρόκριση στο Euro 2019

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μία ήττα φαίνεται πως ήταν αρκετή για να στερήσει από την Εθνική Ελπίδων την απευθείας πρόκριση στο Euro 2019. Στο κρίσιμο ματς της Παρασκευής (12/10) η «γαλανόλευκη» ηττήθηκε με 2-0 από την Κροατία.

Υπάρχει, βέβαια, μία αγωνιστική ακόμα, αλλά δύσκολα θα αλλάξει κάτι σε αυτή. Τη Δευτέρα (15/10) η Ελλάδα παίζει στο Περιστέρι με τη Λευκορωσία και την ίδια στιγμή η Κροατία πηγαίνει στο Σαν Μαρίνο. Θα πρέπει να γίνει το… θαύμα και να στραβοπατήσουν οι Κροάτες για να τους προσπεράσουμε στη βαθμολογία. Αυτή τη στιγμή ισοβαθμούμε.

Όσο για το ματς, η Ελλάδα είχε μόλις στο 3′ μεγάλη ευκαιρία. Ο Βέργος έβαλε την προβολή, ο Πόβασετς έδιωξε και από κοντά ο Πασαλίδης έστιελε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 23′ είχαμε μία ακόμη καλή στιγμή με τον Βέργο, αλλά λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου οι Κροάτες έκαναν το 1-0 με αυτογκόλ του Πασαλίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νικοπολίδης έβαλε τους Χατζηγιοβάνη και Κωτσόπουλο, αλλά στο 65′ ο Νικολάου αποβλήθηκε. Τα πάντα έγιναν δύσκολα, η Κροατία έκανε το παιχνίδι της και τελικά στο 90’+4 διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με ωραίο γκολ του Μπρεκάλο.

ΚΡΟΑΤΙΑ (Νέναντ Γκράτσαν): Πόσαβετς, Ουρέμοβιτς, Τσαλέτα-Τσαρ, Μπένκοβιτς, Σόσα, Σούνιτς, Βλάσιτς, Ιβάνουσετς, Μπρεκάλο (95’ Μπάμπιτς), Χαλίλοβιτς (77’ Βιόλιτς), Γιακόλις

ΕΛΛΑΔΑ (Αντώνης Νικοπολίδης): Κότσαρης, Σάλιακας, Νικολάου, Πασαλίδης, Κυριακόπουλος, Γαλανόπουλος, Ανδρούτσος (64’ Χατζηγιοβάνης), Καραχάλιος, Λάμπρου (68’ Χατζηδιάκος), Λημνιός, Βέργος (64’ Κωτσόπουλος)

Exit mobile version