ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Μπακάκης: «Κρατάμε τα καλά στοιχεία»

Ο διεθνής αμυντικός μίλησε για το πολύ καλό κλίμα που έχει η Εθνική ομάδα
Μπακάκης: «Κρατάμε τα καλά στοιχεία»

Η Ελλάδα έπαιξε στα ίσα ένα πολύ καλό αντίπαλο, όπως η Ελβετία κι αυτό ήταν που στάθηκε ο Μιχάλης Μπακάκης στις δηλώσεις του. Επίσης, αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έπειτα από τρία χρόνια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του Epsilon TV:

Για την κλήση του στην Εθνική: Είμαι πολύ χαρούμενος, φέτος έχω πιάσει καλή απόδοση με την ΑΕΚ. Ήρθε η κλήση μου μετά από τρία χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Για το κλίμα που συνάντησε στην Εθνική: «Με το που ήρθα το κλίμα ήταν πολύ θερμό. Υπήρχαν παίκτες που τους είχα γνωρίσει. Έχουμε και νέα παιδιά που του ξέρω ως αντίπαλος. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και να βγάλουμε αυτό το κλίμα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τα στοιχεία που κρατάει από το φιλικό με την Ελβετία: «Έχουμε αρκετά καλά στοιχεία να κρατήσουμε. Παίξαμε με έναν αντίπαλο που έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Τους παίξαμε στα ίσια. Έχουμε έναν κορμό και θέλουμε η Εθνική να πάει μακριά σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν μπορούμε να χαλαρώνουμε. Δεν υπάρχουν φιλικά και είναι σίγουρο ότι πάντα θα είμαστε πάντα σε εγρήγορση».

Για το αν μπορεί να φτάσει ψηλά η Εθνική: «Εννοείται γιατί υπάρχουν ποδοσφαιριστές που παίζουνε σε υψηλό επίπεδο. Υπάρχουν και νέοι ποδοσφαιριστές με δίψα και με αυτό τον συνδυασμό θέλουμε να φτάσουμε ψηλά».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπακάκης: «Κρατάμε τα καλά στοιχεία»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.