EURO 2020

Euro 2020 – Πορτογαλία – Γερμανία 2-4: Αυτό ναι, ήταν ματσάρα! (vid)

Σκορ και θέαμα! Η Γερμανία έφτασε στην πρώτη της νίκη στο φετινό Euro χάρη στο χορταστικό 4-2 κόντρα στην Πορτογαλία στο Μόναχο.

Γερμανία
Συντάκτης: Ιωσήφ Σηφάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σκορ και θέαμα! Η Γερμανία έφτασε στην πρώτη της νίκη στο φετινό Euro χάρη στο χορταστικό 4-2 κόντρα στην Πορτογαλία στο Μόναχο.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος άνοιξε το σκορ στο 15′ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που χρειάστηκε να κάνει 24 τελικές για να βρει δίχτυα απέναντι στους Γερμανούς.

Βέβαια, η χαρά δεν κράτησε και για πάρα πολύ ώρα, μιας και πριν τη λήξη του ημιχρόνου η ομάδα του Λεβ βρήκε τις απαντήσεις με δύο αυτογκόλ.

Αρχικά στο 35’ όταν ο Γκόζενς έκανε με τη μία το γύρισμα από αριστερά και ο Ντίας βρήκε λίγο την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα του Πατρίσιο για το 1-1.

Εν συνεχεία, στο 39’ όταν Κίμιχ έκανε τη σέντρα με τη μία και ο Γκερέιρο πέτυχε αυτογκόλ για το 1-2.

Το 1-3 ήρθε με υποδειγματικό τρόπο από την Γερμανία, με τον Χάβερτς να χρίζεται σκόρερ στο 51′, ενώ περίπου δέκα λεπτά αργότερα ο Γκόζενς με κεφαλιά στο πίσω δοκάρι έγραψε το 1-4.

Η μοναδική απάντηση που βρήκαν οι Ίβηρες ήρθε στο 67′ όταν ο Ζότα σε κενή εστία μείωσε σε 2-4.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (Φερνάντο Σάντος)Ρουί Πατρίσιο, Σεμέδο, Ρούμπεν Ντίας, Πέπε, Γκερέιρο, Μπρούνο Φερνάντες (64’ Μουτίνιο), Ντανίλο, Καρβάλιο, Μπερνάρντο Σίλβα (46’ Ρενάτο Σάντσες), Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζότα (83’ Αντρέ Σίλβα)

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γιόακιμ Λεβ): Νόιερ, Χούμελς (62’ Τσαν), Γκίντερ, Ρίντιγκερ, Γκόζενς (62’ Χάλστενμπεργκ), Γκιντογκάν (73’ Ζίλε), Κρόος, Κίμιχ, Γκνάμπρι (87’ Σανέ), Χάβερτς (73’ Γκορέτσκα), Μίλερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίθανο πρώτο ημίχρονο με δύο αυτογκόλ σε 4 λεπτά! (vids)

Euro 2020 – Γκριεζμάν: «Μας… μπλόκαρε η παρουσία τόσου κόσμου στο γήπεδο»

Euro 2020 – Γαλλία: Μπορεί να τη «χαντακώσει» ο ίδιος της ο εαυτός;  

Exit mobile version