Καλαμάτα: Λύθηκαν τα εσωτερικά προβλήματα


Sportime Team

Καλαμάτα: Λύθηκαν τα εσωτερικά προβλήματα


Το διοικητικό συμβούλιο της Καλαμάτας που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (16/1) έλυσε τελικά τα εσωτερικά προβλήματα που υπήρχαν στον σύλλογο.

Μετά από αμοιβαίες εξηγήσεις, ξεπεράστηκαν οι όποιες διαφωνίες με αποτέλεσμα να μείνουν όχι μόνο στο διοικητικό σχήμα αλλά και στις θέσεις που είχαν πριν παραιτηθούν, τόσο ο πρόεδρος Αποστόλης Κουκούτσης όσο και ο γραμματέας Στέλιος Κουτίβας.

Η διοίκηση της Καλαμάτας λοιπόν παραμένει ίδια, με το σχήμα που είχε πριν τις παραιτήσεις των δύο μελών το προηγούμενο διάστημα.

Στο συμβούλιο έδωσε το παρών βέβαια και ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας Αγαθοκλής Χριστόπουλος, ο οποίος μάλιστα τα είπε για αρκετή ώρα με τον Αποστόλη Κουκούτση.

Η επίσημη ανακοίνωση της Καλαμάτας

“Η ομάδα συνεχίζει την πορεία προς τις επιτυχίες με την υπάρχουσα διοικητική μορφή. Μετά από το ΔΣ της 16/1/2019 με τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο παρόντα, συμφωνήθηκε και ψηφίστηκε για την θέση του προέδρου ο Απόστολος Κουκούτσης και παραμένουν στις θέσεις τους τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου.

Η συνεδρίαση του ΔΣ έγινε σε πλήρη ομοθυμία και προσυπέγραψαν οι κάτωθι παρόντες: Α. Χριστόπουλος, Α. Κουκούτσης, Σ. Κουτίβας, Π. Κρανιώτης, Π. Πουλημένος, Δ. Αποστολόπουλος”.

Έξω από την αίθουσα του συμβουλίου βρέθηκαν περίπου 10 φίλοι της ομάδας που κατά την διάρκεια της συνεδρίασης φώναξαν αρκετές φορές “Μαύρη Θύελλα”.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras